Stefu on nähty Sofia-rakkaansa tv-realityssä Sofian Salaisuudet, joka on tullut ulos Discovery+:lla

Stefan Therman ostaa kymmenien miljoonien eurojen kerrostaloja

Jo paljonkin kohua herättänyt toimittaja Tuomas Enbusken podcast-sarja Enbusken miljonäärit
marssittaa tuoreimmassa jaksossaan esiin kaikkien tunteman kohujulkkiksen ja suihkuseurapiireissä viihtyvän vauhtiveikon – kaikkien tunteman, mutta ei silti oikeastaan kenenkään tunteman.

Vaikka Stefan ”Stefu” Therman on antanut joitakin yksittäisiä kommentteja lehdistölle ja pienen tilityksenkin juorulehdelle, nyt hän tulee ryminällä julkisuuteen kertoen millaista on olla julkisuudessa. Hän on ehtinyt esiintyä myös Sofian Salaisuudet -realityssä Discovery+:lla. Ohjelma kertoo Stefanin sydämenvalitun, Sofia Belórfin elämästä.

Podcastissa käydään läpi millaisena Stefan Therman julkisuuden mieltää.

Se on Stefanin mielestä ihan paskaa. Stefanilla saattaisi mennä helpommin, jos hän sisäistäisi että hän on julkisuuden henkilö, mutta siinä on se pikku ongelma, ettei hän sisäistä, vieläkään.

– Kyllähän se (julkisuus) tuntuu todella paskalta. Se vaikuttaa perhesuhteisiin, lapseen, avovaimoon ja yhteistyökumppaneihin. Viime vuosi on ollut karmea ja törkeä lehtien kannalta. Ihmisillä on oikeita ongelmia. Jos ainoa ongelma on Stefan Thermanin päihtyminen ja ulosotossa olevat parkkisakot, niin se on surullista, mies kertoilee podcastissa.

Stefan paljastaa haastattelussa, että hän on julkisuuskammoinen ihminen. Hän kertoo myös mitä oikein tekee elääkseen.

Isän verenperintönä hän toimii kiinteistöbusineksessa, jossa ostetaan vaikkapa vanhoja kerrostaloja, ja tehdään niistä ihmisille upeita, uusia koteja.

–Ensin ostin Kallion yksiöitä ja nyt kerrostaloja, jotka ovat olleet kymmenen miljoonan juttuja, mies tokaisee Enbuskelle.

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Tuomas Enbuske, Stefan Therman

Kommentit

Oma kommentti