Strippari saunotti kansanedustaja Juha Mietoa!

Juha MietoKansanedustaja Juha Mieto poseeraa kelteisillään Hymy-lehden heinäkuun numerossa. Vierellään hänellä on julkisuudesta tuttu strippari, joka on myös nakupellenä.

Kansanedustaja ja strippari ovat saunan lauteilla. Hiki virtaa, löylykauha soi. Välillä kauha käy stripparin rinnoilla, kun häneltä mitataan kuppikokoa.

Mitä ihmettä on tapahtunut?

Salamat räiskyvät oven raosta. Kuvat päätyvät Hymy-lehteen.

Entä mitä tekee paikalla alaston BB-Niko, joka tunnetaan avoimesti homoseksuaalina.

Tämä on pakko lukea! Juttu ja kuvat heinäkuun Hymy-lehdessä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB-Niko, Juha Mieto, strippari

Kommentit

On hienoa että Jussi vihdoin paljastaa todellisen luontonsa.Selibaatti on loppu näköjään joten tytöt eikun käykää kiinni,,Ei Jussi niin viaton ole kun antaa ymmärtää,,jos ymmärtää antaa?

Voi teitä mitä pahaa siinä on jos mies ja nainen yhtä aikaa saunassa ei ihmisten ammatteihin tarvi kiinnittää huomioo jos juha on ollu stripparin kans saunas niin mitä pahaa siinä on? ei se strippari varmaan ollu sillon työ keikalla.. hei aikuset ihmiset älkää viittikö olla noin lapsellisia….

Ei hyvää päivää.. ”Pistetään Juha Mieto homon ja stripparin kanssa saunaan ja katotaan mitä tapahtuu” Kukahan on saanut noin loistavan idean? Ahhahhahaa

toi Mietaakin on sitten yks Suomen turhimmista miehistä, Alatalon ohella.. tekeekö se sitten kansasta vieläkin tyhmempää?!?

No huh, hienoa, että kansanedustajalta löytyy munaa ja huumorintajua, johan siellä arkunmäellä on liikaakin tosikkoja, jotka haluaa hinnalla millä hyvänsä pitää silotellun julkikuvansa. Oot Mietaa upea MIES!

Ahhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah.
Nyt on aivan pakko kysy, MITÄ V*TTUA TÄÄLLÄ TAPAHTUU?!?!:D Kuka helvetti näitä juttuja keksii, miten se saa jengin puhuttua ympäri näihin ja mihin osoitteeseen voidaan lähettää pokaali vuoden hämmentävimmästä artikkelista???

Hymy on puheenaihemedia vailla vertaa. Siellä on kova jätkäkolmikko tekemässä laatuviihdettä.

Ei kai tissien ja pillun näkeminen nyt niin vaarallista voi olla? Eiköhän tuo Mietaa ole ennenkin niitä värkkejä nähnyt, joten liekö tuosta niin suurta harmia jos vaikka sattuukin nyt lehden sivuilla samassa kuvassa niiden kanssa olemaankin?

On siinäkin Poliitikko Hyvä Esim.. Ja suomenkansa valitsee tuollaisen palkannostajan Verorahoista ,Painukoon huitsin nevadaan..

Jussi on vähän narrattava mies. Nyt on ikääkin, joten ei ole menetettävää enää.

olen aina pitänyt Juha Mietoa perusarvoja kunnioittavana ja ihannoinut Mietoa mutta nyt olen todella pettynyt niinpä niin mitä kaikkea julkisuus teettääkää

Empä viitsi ostaa lehtee , koska ei ole mainoskuvia. Selaan salaa kaupassa.

Mitähän ne valokuvaajat yrittivät kuvata saunassa ++++++????????
Mitään uutta minä en ainakaan löytänä miehen ja naisen alastomuuskuva
vista.— Hyvää JOULUN ODOTUSTA,Juha mieto silloin hymynkannessa
partajäässä.

Sama alennustila jatkuu näköjään Kepussa, Jussikin lähti siihen mukaan.

Saunookohan useinkin strippareiden tai muiden ”ammattilaisten” kanssa?

Kylläpä on poika vanhettunut viime näkemältä, alkaa näyttämään jo 80 veeltä.

Voi hyvänen aika! Onko isolle Jussille tullut äkillinen rahapula?

Ahhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah.
Nyt on aivan pakko kysy, MITÄ V*TTUA TÄÄLLÄ TAPAHTUU?!?!:D Kuka helvetti näitä juttuja keksii, miten se saa jengin puhuttua ympäri näihin ja mihin osoitteeseen voidaan lähettää pokaali vuoden hämmentävimmästä artikkelista???

”Entä mitä tekee paikalla alaston BB-Niko, joka tunnetaan avoimesti homoseksuaalina.”

Kyllä nyt jännittää, että mitä se Niko keksii. Homoseksuaalikin vielä.

nyt meni jo kyllä vähän överiksi tämä homma…..ja vielä hinttari kimpassa hoh-hoh…

Eikö Liksat riitä Pitääkö Kerjätä ,tolla paskalla lisää–Siinä meni sen miehen lopullinen rahan kerjäys maine..Veltto vielä puuttuu? voi .voi –

Just näkyykö mitään kenestäkään, on ilmeisemin samanlainen juttu, kuin aikaisemin hymyssä toi saunajuttu, eri julkis miehillä.

Wtf…onko Miedolla muna pystyssä tossa kuvassa, hyi p****le.

hohoo kyllä oli laimein juttu koskaan. Mietohan nyt on oikein kunnon suomalainen joka nyt on jokaisessa saunassa alasti eikä häpee mitään. Taitaa tehdä hymy tappiota

”Hymyn eroottiset kuvasarjat ovat parasta, mitä viihdelehdet Suomessa voivat tarjota. Ne ovat brändi.” Susan Ruusunen, Osmo’s Cosmos ja nyt Juha Mieto… Minne tämä kaikki vielä johtaa?

Oma kommentti