Suomalainen aikuisviihdetähti muuttaa kolmen kundin kanssa yhteen!

GeronimaAikuisviihdetähti Geronima muuttaa kuun lopussa Vantaalle kommuuniasuntoon kolmen miehen kanssa.

Hymyn saamien tietojen mukaan kyseessä on kolme SM-tason judokaa.

-Jep, paikkansa pitää, ja heteroitakin he ovat, Geronima naurahtaa.

-Meillä on täysi yhteistalous ja myös kuntoilemme yhdessä. Kämppämme on boheemi ja elukoita riittää. Pojat ovat myös viikonoppuisin kovia bilettämään.

Gero toteaa toimineensa aikoinaan kiertuemanagerina, joten hän tulee hyvin miesten kanssa toimeen.

Kuva: Geronima bongattiin viihteellä Vantaalla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Geronima

Kommentit

Jouduin kerran tällaisten viestien valossa samanlaiseen paikkaan josta pääsi pois pyytämällä. Tämän kokemuksen valossa ihmettelin kun olin onnellisempi kun pyysin päästä ulos.

”Kämppä on boheemi ja elukoita riittää”. Tyrsk. Parikin virttä tulee väkisin mieleen… ”Kirppuja, luteita, täitä” sekä ”satiaiset sain”. Kiva olis kuulla juttuja judokoiden treeneissä pukukopissa? Niin ja mitähän se SM tässä yhteydessä tarkoittaakaan?

No mitä se strippaus muuta on kuin aikuisviihdettä? Haloo. Lastenviihdettäkö? Typerykset. Pilkunnuputtajat. Menkää jo muuanne täältä, sillä me olemme Hymyfaneja täällä.

eiköhän tämäkin ”tähti” kuulu siihen wannabe julkkis kastiin. Pakko päästä lööppeihin keinolla millä hyvänsä. Eiköhän se kohta ala möläytteleen ketä on käyny sen privassa ja sun muuta. Julkisuutta kun pakko saaha.

on kaiketi tarjottu alan hommia mutta tiettävästi katsoo nenänvartta pitkin pornoalan tekijöitä Suomessa ja on olevinaan parempi ihminen kun ei ole moiseen ”alentunut” – sillä julkisuudessa ratsastaa

Mistäs lähtien strippari on aikuisviihdetähti? Tietääkseni kyseinen nainen ei ole tehny leffoja tai esiintynyt lehdissä.

Onkos hellantelttu kartanonrouva saanut miljonääriltään monosta? Vai onko tämä ”nuorekas” kaupunkilaissinkkuluukki kämppiksineen jokin epätoivoinen yritys olla kiinnostava….

olisiko maailmanvalloitus leffa gang bang SM-judokojen tahtiin???

Onpa ihanaa… varmaan 40 kymppisen elvähtänneen naisen haave.

Että 3 kundin kanssa samaan luukkuun. On todella rohkeaa! En tiedä miten enää enempää voisin kunnioittaa näitä ”rohkeita” ihmisiä. On ehkä tuo Niko kai vieläkin ”rohkeampi” . Miten joku voikin olla noin rohkea Pidin aiemmin sellaisia henkilöitä henkilöitä kuin esim. Veikka Gustafsson ja Lauri Törni rohkeina mutteivät he näille vertaa vedä, aika mahtavaa!

Hyvännäkönen ja rohkee nainen. Kyllä mäkin asuisin kimpassa noin upeen naisen kanssa…

Vähemmän silikonia ja siideriä, niin ehkä olisi rahaa omaan kotiin. Surkeaa että 4-kymppisenä joutuu vielä kimppakämppään. Ja nimenomaan joutuu.

”Gero toteaa toimineensa aikoinaan kiertuemanagerina, joten hän tulee hyvin miesten kanssa toimeen.”
No sitten, hetken jo epäilin. mutta jos ihan kiertuemanageri niin sillä pärjää vaikka miten kurjaa olisi…

Oma kommentti