Suomalainen BB-tähti kiehuu raivosta: Uhkaa ostaa aseen ja tappaa!

Niko SaarinenKohta kotiin Turkista palaava BB-Niko Saarinen on raivoissaan. Mies kirjoitti nettipäiväkirjaansa vastauksen häntä häiriköineelle miehelle, eikä vastaus taida olla sellaisenaan painokelpoinen.

-Vitun idiootti (idiootit)! Täältä saa kaduilta kokaiinia. Täältä saa persettä oikean hotellin edustalta. Miksei täältä saisi myös pistoolia? Tuun Suomeen ja tapan sut T**** K*****. Ja siinä sivussa tulitan muutaman muunkin dissaajan. Onhan ne lehdet olleet kiinnostuneita koulusurmaajistakin, niin uskonpa etta ’seonnut BB-Nikokin’ ylittäisi kansipaikat monessa mediassa. Joten FUCK YOU!

Niko jatkaa vielä raivoaan:

-Ja ennen kuin mä tapan sut, mä n***in sua nyrkillä.

Nipsun keinot pysytellä median valokiilassa muuttuvat näköjään rajummiksi koko ajan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB, BB-Niko

Kommentit

Onkohan T*** K*** vastassa BB-N***:a lentoasemalla? Jännää… Suomalainen miehinen mies kohtaa toisen. Epäluulon ja angstin aallot lyövät, kunnes ymmärtämyksen ja anteeksiannon eteerinen öljy leviää laineille… ihmissuhdedraama päättyy sittenkin onnen kyyneliin ja haleihin…
Vau, taidan kirjoittaa romaanin, takakansiteksti tuli jo…

Jos ei tietäis kuka toi hullu on nii vois tulla kakit housuu,on toi ilme niin pelottava 😀

Tappajan katse… Clint Eastwood ihan tulee mieleen, ei puutu kuin pikkusigge suupielestä (eihän?). Kaikkien nipsua vähänkin loukanneiden on syytä pyytää julkisesti anteeksi. Kukkalähetys olisi ehkä myös kiva yllätys.

Yrittääks toi kana olla pelottavan näköin tos fotos? (riisikeppi)

Nyt laskemaan liput puolitankoon, huomena tää seinähullu palaa.

Hei nro 7. Oletko koskaan itse saanut ”laillista uhkausta” (ääliö), vielä kun kirjoitat lakimiehen nimimerkilä.. Jos joku minua alkaisi uhkailemaan nyrkillä yms. on se poliisiasia.

Miten jotenkin aavistelen, että noilla puheilla saapi poju aikaan lähinnä sen, että ulkonäkö tulee muuttumaan lähiaikoina?

Miten voi lapsirassukka luulla itestään noin paljon, ja vielä jokin BB-tähti, buahahahaha

Jos ei muuten pääse enää otsikoihin niin sitten vaikka tappouhkauksilla. Kun uusi BB-kausi alkaa ja Nikon aika ”BB-tähtenä” alkaa olla ohi niin varmaan joutuu vielä toteuttamaankin tuon uhkauksensa että edes joku lehti olisi kiinnostunut. Ja mikä helvetin BB-tähti? Ei edes pää kestänyt sitä BB-talossa oloa ja ainoat mediat joita koko ihmisen tekemiset kiinnostaa on Hymy ja Seiska.

Toi hinurihan on joka toinen viikko pahoillaan edellisestä viikosta. No, ainakaan aseenkantolupaa ei tule lähiaikona saamaan vaikka uusi harrastus innostaisi. Itseriittoinen oli taloon mennessään ja nyt vaan jalostanut kusta vielä kirkkaammaksi. Ei ole dragqueen vaan todellinen draamaquer!

7.
Tuohan täyttää kaikin osin laittoman uhkauksen tunnusmerkit ja näin ollen poliisiasia.
17.8.2009 klo 23.39, Lakimies (vierailija)

tiedän todellakin että kyseessä on virallinen termi, ja viittaan siis ’laittomaan uhkaukseen’. mutta näin pilkunnussijana mietin, että mikähän on sitten ’laillinen uhkaus’??

’uhkauksen’ ollessa laillinen, kyseessähän on vaatimus tai kehotus.
tuli vaan mieleen,

Tuohan täyttää kaikin osin laittoman uhkauksen tunnusmerkit ja näin ollen poliisiasia.

Oon aina pitänyt tätä sekona.mut nyt meni jo överiksi,,,eli täys seko.

Sinänsä asia ei minua kiinnosta mut jos tänne jotku jamit tulee huutelee huutelee nettitreenilihaksilla ni kyllä voit jo imeä mun penistä, FOR REAL

bb pellen pakko saada näköjään jostain rahaa ja HYMY kyllä maksaa voisivat kyllä funtsia mistä maksaa tarviiko ase jutuilla mainostaa kun oli vähän aikaa hiljasta niin nyt joku pipipää saa äänensä kuuluviin tota kautta ja taas alkaa räiskintä mutta bb pelle saa varmaan turpaan joka kujalla noilla jutuilla ja taas hymy mällää jutuilla

Ai nii että mikä bb tähti?
Tätä neitipoikaa vois ennemminkin kutsuu bb luuseriksi,ja milläköhän venäläisillä piilolihaksil tää lyö,korkeintaa naisia?
On tää niin surkee tapaus että pahaa tekee ,mut pakko kait se on jotaa keksiä kun paluu arkeen ja pakko pysyy julkisuudessa hinnalla millä hyvänsä . LOL

Oma kommentti