Suomalainen chat-juontaja töppäili: Pomo nuhteli suorassa lähetyksessä!

Eilisessä MTV3:n yöchat-ohjelmassa nähtiin huvittava episodi, kun juontaja Laura sai kesken ohjelman nuhteet pomoltaan.

Laura esiintyi provosoivaan tyyliinsä ja kiukustutti tv-katsojat antamaan ankaraa palautetta tekstiviestein.

Jossain vaiheessa Lauran puhelin piippasi ja hän sai tekstiviestin pomoltaan. Neiti näytti viestiä myös ruudussa. Kyse oli nuhteluista. Juontajalta pyydettiin asiallisempaa käytöstä.

Tästä provosoituneena Laura alkoi käyttäytyä kuin robotti. Hän lueskeli viestejä ruudulta kuin ”puhuva pää”, hymyili missimäisesti ja keskittyi olemaan harmittoman kaunis.

Tätä kesti lähestulkoon 10 minuutin ajan.

Lopulta juontaja palasi omaksi persoonakseen.

Lähinnä Sub-tv:n Milk Bar -ohjelmaa juontava Laura on oikealta nimeltään Laura Sofia Koski. Hänen nettisivunsa löytyvät tuolta:

http://laurasofiakoski.blogspot.com/

 

 

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: MTV3, Laura Sofia Koski

Kommentit

Hyvä Laura.Jatka vain samaan tyyliin,älä anna niiden toisten pilata sinun räiskyvää tyyliäsi telkkarissa.Teet hyvää työtä ja sinua on kiva katsella.Lippu korkealle vain.Tai hamen helma.

tässä ei nyt sitten ole sen enempää tarkenettu että minkälaista se provosointi tuossa tilanteessa oli?… ”Laura esiintyi provosoivaan tyyliinsä.” mikähän tämä ”tyyli” sitten on, kun eipä varmasti monelle kovin tuttu tapaus?

Vaikuttaa tuollaiselta Äidin & Isän hemmotellulta Lellipennulta!Joka luulee olevansa tuon kittikasan peittämänä,jonkunlainen ihailtu ja palvottu julkkis! Noilla eväillä/Naamalla ja ennenkaikkea asenteella ei pitkälle pötkitä! Ja tuo ylimielinen ja leuhka käytös tulee sattumaan tätä itsetuntohäiriöistä vielä pahasti omaan nilkkaan!Mielenkiintoinen ja hyvä esimerkki tästä oksettavasta ihmistyypistä!

”Hän lueskeli viestejä ruudulta kuin ”puhuva pää”, hymyili missimäisesti ja keskittyi olemaan harmittoman kaunis.”

Huh huh! Pelottava hän oli. Kuin jostain horror-elokuvasta. Meinasin, että milloin typy menettää hermonsa kokonaan ja vajoaa lopulliseen psykoosiin.

Laura, varsinainen ”juontaja” tämä ”kielinero” neropatti-laura,

Hahahah! Hauska oli katsoa kun pelihousut repesi.

Oma kommentti