Suomalainen ex-missi repäisi ja riisui: ”Ei moni 55-vuotias uskaltaisi”

Viihdemanagerina, tuottajana, sanoittajana, missimammana ja ex-missinä tunnettu Tuija Järvinen on lisännyt Instagram-tililleen rohkean kuvan.

Siinä hän poseeraa parvekkeellaan kokouimapuvussa. Tuija naurahtaa Hymyn toimittajalle, että ei moni 55-vuotias nainen uskaltaisi poseerata julkisesti tällaisessa kostyymissä.

Tuijan kuitenkin kelpaa, sillä hän laihdutti yli 20 kiloa takavuosina terveelliseen elämäntapaan siirtyen.

Tuija muistetaan Miss Suomi -finaalista vuodelta 1984, jonka jälkeen hän on toiminut muun muassa bloggarina, musiikkituottajana ja Miss Savotar -kilpailun järjestäjänä.

Alla kuva Tuijasta nyt ja video missifinaalista 33 vuoden takaa.

#55yearsyoungwomen? #naturally #timelesswomen #everyageisthebestage ✌ #beproudofyourself❤️

Henkilön Tuija Järvinen (@tuija.b.jarvinen) jakama julkaisu

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Tuija Järvinen, Miss Suomi, uimapuku, laihtuminen

Kommentit

No höh, täähän on sitä Tuksuklaania, samaa porukkaa. Tyrkkyjulkkuja, työtävieroksuvia, niitä, jotka koko ajan aloittaa kauheesti kaikkea, mutta yritykseksi jää.
Saa kai näistä lehtijutuista muutaman roposen, kun ei mihinkään muuhun rahkeet riitä.
Tuksujengiä.

Tuksuttimen kaverihan se siinä.. Olisi nyt antanut ylikilojen ja selluliitin näkyä kunnolla ja viekä biksujen kanssa … Sanon samaa kuin joku tuolla aikaisemmin että hirveä hinku on julkisuuteen,tehdään vaikka mitä..Suomessa on semmoinen bimbojen klaani joka tunkee mediaan joka päivä tissi ja persus kuvia,.. Aina sitä samaa tissit tai takapuoli…Luulisi että käy pitkäveteiseksi ,päivästä toiseen sitä samaa… Minusta tämä kertoo että ei ole muuta tarjottavaa,eli se yläpää on typötyhjä..

En voi olla maailman ainoa ihminen joka ajatteli ensimmäisenä ”hmmm enemmän selluliittii ku mulla mut aika kova et esittelee itseensä” Ja Mä olen aikuinen. En alle 30. Ymmärrän et jonkun mielestä vaan neksut kommentit näkyy. En välitä Tuijasta mutta pidän tästä kuvasta ja asenteesta.

Kova on kaipuu julkisuuteen tälläkin akalla. Olen huvittuneena seurannut ko. henkilön fb-päivityksiä, milloin suunnitellaan opiskelun aloittamista, milloin haukutaan poliitikkoja. Pääasia kuitenkin on oman naamakuvansa julkistaminen. Olen vaan odottanut, milloin kertoo aloittavansa työn teon. Pian 60 täytäävä, kehuu olevansa monitoiminainen, mutta työ ei kiinnosta. Mistä näitä Ö-luokan julkkiksia riittää.

Mitää ”rohkeaa” tai ”repäisevää” on olla kuvassa kokouikkarissa ja isolierinen hellehattu vielä edessä? :O Jopa on taas tyrkky päässyt lehteen, ja on varmaan nnensa kukkuloilla.
Mitä sillä tursuu yläluomien alta tuossa ylemmässä naamakuvassa? :O

Kuka tää muinaisjäänne on? Onko tää se tukiaisen ystävä?

No hah haa, iso lierihattu peittää läskeistä suurimman osan. Kannattais peittää tuo nenukin 😀

Missähän maailmassa nämä elävät. Uimarannoilla on tuollaisia ja jopa hyvännäköisiä. Se ero on että heillä ei ole tarve roikkua julkisuudessa lahjoilla joita ei ole.

Oma kommentti