Suomalainen huippu-urheilija nakukuvissa Hymyssä – ohhoh!

Minna PalerJoulu tulla jollottaa! Hymyn joulukuun numero ilmestyy pian, ja siinä poseeraa seksikkäänä joulutonttuna Minna Paler, joka on yksi Suomen Body Fitnessin huippunimistä.

Jo nelikymppinen fitness-tonttumme on ”tip-tap” -kunnossa, ja melkoisen tip-topkin. Minna nimittäin voitti vuoden 2008 Body Fitnessin yleisen- sekä masters-sarjan. Lisäksi hän nappasi vielä Overall-pokaalin, joten kotiinviemisinä oli koko potti.

Seksikkyyttä Minnasta ei puutu, vai mitä olet mieltä tästä kuvasta. Katso rohkeampi kuvasarja joulukuun Hymy-lehdestä!

Teksti:Hymy.fi

Kommentit

toi on mun duunikaveri ja se on oikeesti ajettava peli !

unelma kyl<3 oon kans 20 vuot nuorempi,melkee mitä vaa vois tehä jos pääsis kahville :P???

todella upee nainen<3 ottaisin heti vaik 20 vuot varmaa nuorempi:P

Meillä töissä ! Fillariparkki, tosin vain mp:lle 🙂

Loistavaa… Kaunis mimmi ja kaunis peppu.
Noita ei Suomessa montaa ole…
Hyvä Mintsu!

Aivan mahtava MILF ja toi edestä otettu kuva jossa todella upea perse näkyy on yksi parhaimmista kuvista!Sexy joka puolelta,Go Minna go!

Jo on kitinää :). Kun tätä suomalaista ”naiskauneutta” kaupoissa ja kaduilla ihastelee, ei paljoa tarvi syitä noille kommenteille tuumata :D! Kyllä sellaista hyllyvää, tuulipukuista liukulettikansaa tää tuntuu olevan! Auta armias, jos joku oikeesti pitää itsestään huolta, on saanut Luojaltakin vähän avuja lahjaksi ja sen lisäksi vielä treenaakin, niin onhan se nyt saatava jollakin tapaa lytättyä moinen otus :).

Minnan laji vaatii kurinalaista elämää, jatkuvaa ruokavaliota ja kovaa treeniä. Sellaisesta täällä ei suurin osa ymmärrä mitään! Yksi päivä Minnan elämää olisi suurimmalle osalle näitä kitisijöitä jo ihan liikaa. Joten hatunnosto hänelle!! Olet esimerkkinä koko sohvanpohjakansalle!

Ja ihan turhaa länkyttää mallin vähäpukeisuudesta. Jonkunhan tässäkin on poseerattava, mistä te muuten saisitte puhua? Eihän koko palstaa olisi, jos ei olisi selvä kysyntä aiheelle! Jos mallien vähät vaattet vaivaavat, sivut voi jättää katsomatta aivan yhtä hyvin kuin teeveessä voi vaihtaa kanavaa.

Vauuu…todella upean näköinen Nainen. Vain silkkaa kateuttaan ”lattaperseiset” naiset tai heidän miehensä sanovat muuta. Upea peppu!!!

superkaunis nainen! kommenteista näkee kyllä taas, miten kateellisia muut naiset ovat! olisimpa itse tuossa kuosissa! rohkeaa ja kaunista!

Pitää sitä pimulla persettä olla. Mitä te pöljät puhutte?

Epämuodostunut hanuri??? Kateelliset pötköt STFU, toihan on ihan täydellinen peppu! Mielelläni tuota ihastelisin lähempääkin ja haptisesti, jos siihen mahdollisuuden saisin..

Ei valiteta, koska valinta on vapaa
ja pitäähä sinne joulumakkarat mahtuaki.

Eikö se mies Neil tienaa stippauksella tarpeeksi,kun täytyy vaimonkin heittää housut poikkee.

Totta, polvillaan kuikuilu on todella säälittävää. Taitaa olla maitorahat loppu, tai eikö tuolla ole töitä, vai miksi häpäistä itsensä noin?

täällä taas kateelliset huutelee tapansa mukaan.SÄÄLITTÄVÄÄ!!!!!!!!!!!

oisite voinu kyllä ton jättää näyttämättä… aika surkee…

Ohoh, onpa epämuodotunut hanuri. Joskus yhellä tutulla oli ihan hervoton perse ja se kyllä peitteli sitä parhaansa mukaan. Rumaa…

Sydämmen muotoonen persusta..kaunis ämmäkyllä 40 kymmppiseksi

koko tavara pitää näkyä sitten!!

Miten kehtaa näyttää tuollaista takapuolta? Kylläpä onkin hirviö. Nainen on ryppyinenkin ainakin naamastaan, ei kyllä seksi tule mieleen tuota katsoessa.

Niin siis vaikee uskoo, että toi on nelikymppinen, näyttä ihan 5-6kymppiseltä.

Niinpä onkin epämuodostunut perä, ihan saatanan ruma muutenkin. Susi, hrr…..

AIVAN SÖPÖ KUVA.ITSEKULLAKIN MEIL ON OMA PERSUKSEMME.URHEILIJALLA KROPPA VOI MUOTOUTUA ERINMALLISEKSI KUIN TAVALLISELLA TALLAAJALLA.IHAILTAVAA ROHKEUTTA ASETTAA ITSENSÄ MEDIAMYLLYTYKSEEN.HIENOA!!!!

Miten tuolla tosiaan voikin olla noin epämuodostunut perse, kaamea hanuri!

Kyllä paska ulos mahtuu, isompikin pökäle… On ahterissa mittaa.

Onko minna käynyt koskaan tsekkoslovakiassa?

Minna on aivan käsittämättömän upeassa kunnossa. Ja luonnollisesti tuolla treenimäärällä pitääkin olla. Ihailtava nainen =)

Näitä nakuposeeraajia on nykymaailma lehtineen niin täynnä, että pian alkaa olla kohutumpaa esiintyä lehdessä vaatteet päällä.

Jo nelikymppinen fitness-tonttumme on ”fap fap” -kunnossa,

Eikö noille kiinalaisille ja kaiken maailman ”jojoille” voi tehdä jotain?
Itse asiaan: Nyt on Hymy löytänyt kauniin, varttuneen ja upearunkoisen naisen kyllä 😛 Tuon takia voisi jopa lehden ostaa.

Oma kommentti