Suomalainen Idols-finalisti joutui mielisairaalaan: ”Onneksi minulla on poikaystävä!”

Johanna HämäläinenViiden vuoden takaisesta Idolsista hyvin muistettava Johanna Hämäläinen kertoo traagisen tarinansa huhtikuun Hymyssä. Viime syksynä alkaneet onnettomat tapahtumat johtivat siihen, että nainen joutui mielisairaalan osastolle.

Johanna tunsi Kouvolan lapsisurmaajan, ja myöhemmin tänä keväänä hänen rakas ystävänsä menehtyi. Tämä kaikki oli liikaa Johannalle.

Onneksi jotain onnenkantamoistakin on kevääseen sattunut.

-Bussipysäkillä törmäsin muutama kuukausi sitten Topiin. Vain kuukausi tapaamisesta hän yllätti minut täysin, kosimalla. Olimme alunpitäen vain katsomassa sormuksia, kun hän polvistui eteeni. Oikein oli romanttinen ele, Johanna kehuu ja hänen kasvoilleen leviää lumoava hymy.

-Topi on huomaavainen ja kertoo tunteistaan avoimesti. Hän on minulle melkoinen tukipilari. Hän ymmärsi, että kaipasin surussani lepoa, Johanna sanoo.

Aiheesta lisää täällä

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Idols, Johanna Hämäläinen

Kommentit

Herranjestas, jos mun kauan tuntemani ystävä osoittautuisi lapsisurmaajaksi alkaisi mullakin heittää päässä. Toisin kuin nykyään ollaan kavereita fb:ssä kun kerran ollaan tavattu ei tarkoita sitä että kaikki ystäväsuhteet olisi samanlaisia.. Idiootit.

Kyseistä Johannaa tuntematta voinen vaan sanoa et rajansa kaikilla. Eli kuka sortuu tai kestää elämän paineet. Moni nuori ihminen ei kestä ollenkaan paineita taikka stressiä joka kyllä kuuluu elämään. Varsinkin miespuoleisille suosittelen intin käymistä mahdollisimman pitkään, koska paineiden sieto kasvaa RAJUSTI.

Voihan tsiisus. Tunsin Kouvolan lapsisurmaajan – kas kun ei tiedä, kuka murhasi Kyllikki Saaren. Tahi kuka ampui Kennedyn. Voisit muuttaa samalle osastolle sir Timo-Taa-taa-Mikkolaisen kaa. Kyllä hiuslouhimon ”omistaja” Niina-täti käy siellä päitänne rouhimassa.

Ei muuta kuin lisää nappia naamariin. Jauhopää kun olet.

Kyllä vähästä tänä päivänä nuppi alkaa heittämään, huhhuh. Eikä tämä Topikaan ihan täysillä käy kun kuukauden seurustelun jälkeen kosimaan alkaa. Ehkä näistä saadaan vielä uudet Jussi & Saana? Tai ehkäpä Henna & Antti? Vai jopa Tuksu & Arto?

Heikoissa kantimissa on tämänkin misukan mielenterveys jos sen takia joutuu hullujen huoneelle että tunttee jonkun tappajan ja kaveri on kuollut.

Jos kaikilla olisi yhtä surkea polla, noin puolet suomen kansasta olisi hullujen huoneella ja toinen puolet sinne jonossa.

kouvostolitto on kouvostoliitto. naiset tuntee aina ne hulluimmat tapaukset.

Hyvä homma, muista Johanna nyt ottaa rauhallisesti ja levätä kun sun tutuilla on ollut kerta niin vaikeeta. Eihän sitä ihminen muuten kestä toisten vastoinkäymisiä.

Oma kommentti