Suomalainen iskelmätähti löytyi kuolleena!

Poliisi tiedottaa, että se on löytänyt Pielavedellä lokakuussa viime vuonna kadonneeksi ilmoitetun miehen. Tapauksessa ei epäillä rikosta ja asian selvittäminen jatkuu normaalina kuolemansyyn tutkintana.

Janne Huttusen mystinen katoaminen herätti laajaa julkisuutta ja sai paljon mediatilaa viime vuoden puolella.

Huttunen on varsinkin tanssi- ja musiikkipiireissä tuttu nimi, sillä hän tuli tutuksi menestyttyään 90-luvulla maineikkaassa Lavatähti-kisassa. Kisan ovat voittaneet aikoinaan myös Saija Varjus, Janne Tulkki ja Kari Vepsä.

Huttunen muistetaan myös ohjelmatoimisto- ja ravintola-alalta. Hän esiintyi myös viihdelehtijulkisuudessa useaan otteeseen, muun muassa Hymyn sivuilla.

Lavatähti JANNE HUTTUNEN 20-vuotis-juhlakiertueellaRunnin kylpylässä (la.15.10).Sulje silmäsi vain suukon saat rakkaimpain…"Kaikki rakkauteni"(1964)hienoa menevää musaa Jannelta❤️.HAAVEKUVA säestää.(live nauhoitus)

Posted by Tähtiartisti laulukilpailu on Tuesday, October 18, 2016


Kuva: Poliisi

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Janne Huttunen, poliisi

Kommentit

R.I.P.Janne. Tutustuin Sinuun tuolla maailmalla matkatessani ja jäi kivat muistot. Olit karaoke isäntänä ja laulelit itsekkin. Juteltiin muutama iltana etelä lämpimässä yössä hauskan porukan kesken ja jäit sieltä mieleeni..Seurasin katoamistasi ja ihmettelin ,miten voi joku hävitä niin totaalisesti.. No nyt on Janne löytynyt ja matkannut sinne tähti sumun taakse..

Oma kommentti