Suomalainen laulajasuosikki: ”Enää en petä!”

Markku AroLaulajasuosikki Markku Aro puhuu elämästään ja myös sen karikoista joulukuun Hymyssä.  Hän on rohkeasti kertonut uskottomuudestaan, laulajan ympärillä kun on paljon houkutuksia.

-Enää en kompastu artistielämän vaikeuksiin. Tämä liitto on ja pysyy, hän lupaa Hymylle.

Miehen ero Asta Seppälästä nousi 90-luvulla otsikoihin sen riitaisuuden takia. Sittemmin hän avioitui itseään huomattavasti nuoremman Saga Puurtisen kanssa,  mutta sekin liitto päättyi. Nyt hän  on ollut kihloissa jo kolme vuotta Satunsa kanssa.

Vaikka eripuraa onkin ollut, nykyisin Markku on väleissä myös ex-vaimojensa kanssa. Aika parantaa haavat.

Lue yli kuusikymppisen keikkajyrän kuulumisista printtilehdestä. Kuinka Markku pysyy kunnossa? Kuinka hän voi edelleen näyttää niin poikamaiselta veijarilta?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Asta Seppälä, Markku Aro, Saga Puurtinen

Kommentit

Asta Seppälän aikaan on minunkin jo nyt ex-vaimo ollu ton apinanaama pätkän kans..

make on niin ihana,oikein haniböö.olen ihailut makea monta kymmentä vuotta.

Kyllä se menevilläkin äijillä tahti alkaa hiipua kuudenkympin tuolla puolen. Ikä tekee tehtävänsä.

Houkutuksia on aina, mutta kuka nyt ilmasia drinksuja enempää haluaisi vanhasta äijästä? Varmaan puputti pettäisi, jos joku vielä suostuisi.

Ei muuten mene !
pettänyt joskus ja oli aihettakin.

ei kait se enää petä kun ei saa enää ketään. vanha rupu. pettäis jos vaan sais.

nuoret naiset ei enää välitä vanhoista miehistä, vaikka olisikin ex-julkkis. Saman ikäiset naiset taas eivät enää välitä hairahtua naimisissa oleviin. Niin se elämä vaan yksinkertaisesti menee, nuoruus, kuuluisuus ja suosio ovat kaikki vain hetken huumaa.

Heh heh …
Hyvä sanoa että ”nyt en enää petä” ja mies näyttää 60 vuotiaalta apinalta .. varmaan helpompi toteuttaa kuin 30 vuotta sitten.

Surkea tapaus, sanon minä. 61-vuotias äijä, ja ”still going strong”. Eikö ole enää muita emmeitä, kuin kehuskella mm. ex-naisillaan? – Eivätkö keikat vedä enää yleisöä? Nuoremmat artistit menneet ohitse, ja naisetkaan eivät enää lankea loveen…

Jää jo eläkkeelle.

No, onkos tämä sellainen uutinen, että turvataan tausta myöhemmille valloituksille.

Ehkä olis kannattanu miettiä sitä,kun aamenta olit ekaa kertaa kuulemassa!Pukki mikä pukki!Ainakin omasta mielestään.

Laivalla tapahtunutta: Seurueessamme oli niinikään Tallinnaa kohti matkalla olleita viehkoja neitoja, kun arvon artisti lähestyi pöytää: ”hei herkkubeibit, mulla ois sviitti tuolla, lähetteks mukaan”… Vastaus oli: ”Kuules kääkkä, tän jollan sviitit on nähty joten pain vittuun, me halutaan keskustella herrasmiesten kanssa”.

Tosi kummallista ettei Markun ekaa vaimoa Annukkaa edes mainita, puhumattakaan siitä mikä eroon johti?!

Ja missäs ovat liitossa syntyneet Tuomas ja Miika, voi voi…

No, johan olikin uutinen. Kuinkahan monta kertaa se on akoillensa luvannu uskollisuutta, kun oikein tarvii lehdessä vannottaa asiaa? Ei taida toikaan liitto kauaa enää kestää.

mihin miehen ensimmäinen vaimo unohtui luettelosta? ja joskus se tulee pettäjälle seinä vastaan, ettei loppuun kaluttu kelpaa 😉

Puputti tarkoittaa oikeasti tätä: ENÄÄ EI STONDAA!! Kaikki muu on seli-seli-virttä!

Minäkin olen kertonut itselleni Satuja jo kolmisenkymmentä vuotta…

Oma kommentti