Suomalainen liigakiekkoilija käräjöi Jenkeissä – kuka laulajajulkkis liittyy kuvioon?

Mikael JämsänenMikael Jämsänen on entinen liigakiekkoilija, joka taistelee isyydestään tässä kuussa jenkkiläisessä oikeusistuimessa. Hän kertoo tapauksestaan Hymyssä.

Mies rakastui naimisissa olevaan naiseen, joka oli jo pistänyt eron vireille. He saivat lapsen, mutta nainen palasikin aviomiehensä luo peruen eron. Mikael oli ollut mukana synnytyksessä, ja nyt häneltä vietiin hänen oma lapsensa.

Äiti on kadonnut Yhdysvaltoihin, eikä myönnä Mikaelille isyystestiä. Suomen lain mukaan lapsen isä on automaattisesti aviopuoliso.

Mikael on nyt saamaisillaan Suomeen aikaan lakimuutoksen. Sen on allekirjoittanut jo lähes 70 kansanedustajaa. Yhdysvalloissa voidaan testata myös avioliiton ulkopuolisia henkilöitä. Siksi oikeutta käydään siellä.

-Lapsen ja biologisen isän on saatava tietää keskinäisestä sukulaisuudestaan, Mikael Jämsänen kertoo kohauttavassa haastattelussaan syyskuun Hymyssä.

Siinä selviää myös, kuka laulajakuuluisuus liittyy asiaan. Hänetkin on haastetty Yhdysvalloissa oikeuden eteen kuultavaksi. Miksi? Lue Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mikael Jämsänen, isyystaistelu

Kommentit

Miakel Jämsänen uusimmassa blogissaaan kirjoittaa, että vastapuoli on pyytänyt lupaa valittaa Korkeimpaan oikeuteen asiasta, jonka Hovioikeus palautti käräjäoikeuteen!! Eli valittavat asiasta, jota ei olla vielä päästy käsittelemään. Minkälainen moraali!!Aikaa pelataan!! Julkisuuteen kaikki nämä kierot pykälien kiertäjät, jotka tekevät kaikkensa estääkseen oikeudenmukaisen käsittelyn lapsi kysymyksissä. Jos tähän liittyy julkisuuden henkilö, niin lehdistö: Kimppuun vaan!!!!
Mikael, kaikki tukee sinua sinun pyrkimyksissä saada olla oman tyttäresi kanssa.

Joo se Jämsänen on nimennyt perheen näissä yksipuolisissa jutuissaan jolla yrittää vahingoittaa perhettä ja samalla tietysti tätä lasta – alaarvoista – ei varmasti kunniallista eikä sellaista jota kukaan oikea Isä tekisi omalle lapselleen!!!

Mikael Jämsänen hakee hyväksyntää sille että julkisesti rikkoo tämän lapsen yksityisyyttä ja halveeraa lapsen perhettä . Hävetköön tekemisiään ja jättäköön lapsen julkisuudelta rauhaan!

Hieno blogi Mikael Jämsänen..Lukekaa ja kommentoikaa. Ihmetellä sopii, miksi tämä äiti estää kaikin tavoin isää tapaamasta omaa tytärtään. Äiti tulee katumaan käytöstään siinä vaiheessa, kun tytär tajuaa tilanteen.

Hymy! Päivittäkää tämän jutun kuulumisia…

Luin Hymystä ensimmäisen jutun tästä surullisesta casesta

EIPÄ TAIDA OLLA LUU KALUTTU LOPPUUN!! On nimittäin lakimuutos tulossa…. Ja on syytä ollakin!!

…jatkoa edelliseen; Olen ikuinen MC-fani ja tuo juttu on loppuun kaluttu luu!!

Ei ole ongelmia minkää kaa!!!

Julkisuudessa on levitelty valheita!!

Voi voi kun tulee surullinen olo tämän jutun UHRIen puolesta. Uhreja on muitakin kun se biologinen isä!

Tässä jutussa on ”syytetty” lapsen mummoa mutta jätetty täysin huomiomatta se seikka että sillä lapsella on muitakin sukulaisia kun se asiasta kärsivä mummo. Lapsen äitikään ei pysty hallitsemaan tilannetta! Balettia siis pyörittää ihan joku muu henkilö kuin se mummo!! Varmaa on se että kaikki kärsivät. Ja etenkin se lapsi kärsii ja saa traumoja sitten kun asia hänellekin valkenee ja etenkin jos se valkenee vasta sitten kun se lapsi alkaa itse tiedustella miten juttu oikeasti on!!

Mun sympatiat on kyllä eniten Miken puolella!! Tunnen molemmat osapuolet ja tämän lapsen kohtalo liikuttaa kyllä sivullistakin ihan tarpeeksi.

Tehkää nyt päättäjät helvetti vieköön jotakin koska tämä juttu ei ole todellakaan ainoa lajissaan tässä maassa!!!

Ps se Miken herjaaja – joka vaahtosi Suomi24:lla- voi sit pitää ne halveeraavat mölynsä ihan vaikka omassa persereiässään!!

Ikävä juttu lapsen kannalta tuo episodi. Siitä huolimatta Mona Carita oli Suomipopin aatelia 1980-luvulla. Hänen musiikkinsa siivitti lapsuuttani ja olin tosi-MC-fani. Hitsi kun olis kiva lukee MC:n kuulumisia vaikka Hymystä. Tarkoitan asiallista haastattelua eikä mitään sensaatiojuttua!

Sulle jolla ottaa pattiin; tänne ei saa liitettyä linkkejä. Yritin itsekin mut ei onnannut. Toi Miken lapsi-case on surullista luettavaa ja isänä mua vi.u..aa se kun mies on tossa noin heikoilla. Toivottavasti tuomioistuin ratkaisee asian parhain päin. Ja HYMY; pitäkää lukijat ajantasalla tässä jutussa!! Ihan turhaan media piilottelee jutun taustoja tässä! Asun samoilla seuduilla kun missä toi lapsi asuu äitinsä ja isoäitinsä kanssa joka on muuten myös lapsenlapsensa huoltaja!!

Linkistä tulikin sitten koko rimpssu vaikka tarkoitin ketjusta pätkää ”isyysselvittely” tänne mutta ei voi mitää

Jämsäsen lapsen asian eteneminen jatkosakin lukuijoiden tietoon! Törkeää käytöstä naiselta!!! Kiitos HYMY!

Missä vaiheessa toi Mikaelin tytön juttu on nyt? Lapsihan asuu Hesassa äitinsä ja mummonsa kanssa mut miksi mummo on sen lapsen ns. oheishuoltaja?? Miks toi lapsi semmosen tarvii? Eikö äiti riitä huoltamaan lastaan vai mitä toi tarkottaa? HYMYn toimittajat ottakaa selvää ja pitäkää lukijat ajantasalla tämän Mikaelin lapsen jutun suhteen!!

Carita on eronnut miehestään ilmeisesti v. 2007 jälkeen koska eksä on sen jälkeen esiintynyt mediassa ilman vihkisormustaan.

Mona Carita missä olet? Toivotaan että Mikaelille vielä onni hymyilee.

On tosi surullinen juttu. Toivottavasti Hymy kertoo meille mikä on asian tämänhetkinen tilanne. Muut lehdet ei noteeraa asiaa mitenkään vaikka tälläinen tilanne on Suomessakin varmaan monelle henkilökohtaisesti koettu tilanne kun avioliitot ulkomaalaisten kanssa lisääntyy.

Lapsen isoäiti on Karita Virkkunen eli nainen joka muutama vuosikymmen sitten lauleskeli taiteilijanimellä Mona Carita

HIRVEETÄ….TSEMIÄ MIKKE…SUA OLI NASTA SEURATA BLUESSISSA 1998-2003

Oma kommentti