Suomalainen naislaulaja sekoili umpijurrissa lentokoneessa!

MariskaOn se jännä, kun julkkiksille aina sattuu ja tapahtuu. Tällä kertaa on tapahtunut upealle suomalaiselle laulajattarelle, Mariskalle. Mariska kirjoittaa nettisivujensa päiväkirjassa viimeisimmästä Lapin-keikkakiertueestaan, jolta palaaminen ei ollut herkkua.

Lentopelkoinen Mariska otti muutaman rohkaisuryypyn ennen paluulentoa Helsinkiin, eikä homma päättynyt kovinkaan kiitettävästi.

-Aamu oli kankea. Minä tyttö keskityin kännäilyyn, koska illalla oli edessä pelottava lentomatka. Tuloksena se, että Sudet (Mariskan bändi) vittuuntuivat meikäläiseen huolella, ja kun pääsimme koneeseen, lentoemo iski minulle manuaalin käteen ja pyysi lukemaan sen. Totuusseerumin vaikutuksen alaisena sanoin, etten pysty lukemaan. Sekavan inttämistuokion päätteeksi jouduin vaihtamaan paikkaa ja lentämään ilman vierustoveria. Pelotti hirveästi ja olin totaalisen sekaisin, Mariska avautuu ja paljastaa, ettei kentällä sujunut sen paremmin.

-Helsinki-Vantaalla eksyin Susista. Yritin löytää matkatavarani, mutta se osoittautui mahdottomaksi tehtäväksi. Kundit olivat jo ajat sitten menneet ulos. Minä harhailin lentoasemalla lähes tunnin, kengän korkokin napsahti irti. Joku tuli ja auttoi minua lopulta pääsemään ulos helvetistä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mariska

Kommentit

Seksikäs Mariska kiinnostaa myös vanhoja ihmisiä seksuaalisessa mielessä.

MAriska on kunnon hippi! Päihdyttäviä aineita ja vapaata seksiä! UPEAA!

Mariska ei ole turhan tarkka kenelle tavaraansa jakaa. Pääasia on että kaikilla on kivaa ja viina virtaa. Kiitos Mariska!

Mariskan bailuissa perseet paukkuu ja viina virtaa, kunnon 70-luvun sekopää häröilyä

Mariska on jokapojan unelma. Muija joka ei koskaan kieltäydy panosta! Ja lahjakas muusikko (myös hyvän näkönen)

Mariska on seksikäs. Tosi himokas tyttö! Kiva että on pornon ja viinan ystävä.

MAriska:”Hanki kunnon vappunenä päähäsi
ja tunge se kumppanisi iloaukkoihin. Toimii!” JA sitte Mariska laulaa kedon kauneimmasta kukasta marijohannasta… että hyvää huumehetkeä vaan.

No jotka Mariskan tuntee, tietää että on aika villiä menoa ja viina virtaa. Miehet ja naiset vaihtuu punkassa usein mutta hauskaa on kun seksiä riittää. Antaa Mariskan elää kuten haluaa.

Mariskan kanssa olisi kiva dokata ja pervoilla jatkuvasti.

Tollahan on ollu muitakin ongelmia jos muistatte en viiti tässä sen enempää kertoa ! lasin viinia voi hyvin ottaa ja hyvällä omallatunnolla mutta jos liikaa …

Nippusiteisiin olisi pitänyt laittaa moisesta sekoilusta lentokoneessa, katastrofin ainekset olivat koossa.

Oma kommentti