Suomalainen näyttelijäpariskunta meni kihloihin!

Salatut elämästä -sarjasta tunnettu näyttelijä Tuuli Mattila kertoi tänään Instagramissa iloisia uutisia. Hänen avomiehensä Lauri Nurkse oli yllättänyt rakkaansa romanttisella kosinnalla juuri ennen joulun pyhiä.

– Eilen tulikin joulukalenterista aikamoinen yllätys! Oltiin sovittu, että mennään syömään, kun marraskuussa tuli täyteen kahdeksan vuotta yhteistä taivalta. Selfmade joulukalenterimme 21. luukussa olikin yllätyksen sijaan vaan lappu.. mutta lapussa mulle luvattiin lauluesitys! Lauluesityksen jälkeen seurasi vielä suurempi yllätys, jonka tuloksena ollaankin nyt kihloissa! Mattila selostaa onnellisena.

Salkkarit-tähti naureskelee, että syömisestä ei ollut tulla mitään, kun illallinen meni sormusta ihaillessa ja pussaillessa.

– She said ( hän sanoi) ”Okei”! Kahdeksanvuotista yhteistä taipaletta esittävän kuvakollaasin ja laulamani Sinatran värssyn jälkeen ojensin polvillani hänelle valkean rasian. ”Onks siel korvikset”, hän kysyi. Tuuli, mä rakastan sua! Nurkse puolestaan kuvailee kosintaa Instagram-tilillään.

Mies tunnetaan muun muassa Pahat pojat -elokuvaroolistaan. Ohjaajana hän on näyttänyt kyntensä esimerkiksi Sooloilua- ja Veijarit-elokuvien tuotannoissa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: elokuva, Lauri Nurkse, näyttelijä, ohjaaja, Pahat pojat, Salatut elämät, Salkkarit, Sooloilua, Tuuli Mattila, Veijarit

Kommentit

Oma kommentti