Suomalainen stand up -koomikko törkeili lavalla!

Valtakunnan tunnetuimpiin stand up -koomikoihin lukeutuvan Ilari Johanssonin harkintakyky petti pahasti. Turussa keikkaillut Johansson koosti esityksensä alapäähuumorilla, ja show olikin täynnä kirosanoja ja kaksimielisyyksiä. Osa yleisöstä poistui hämmentyneenä paikalta kesken Johanssonin esityksen.

-Jos kyseessä olisi pikkutuntien kevennys, aiheen voisi vielä ymmärtää. Nyt kyseessä oli alkuillan juhlatilaisuus, pettyneet asiakkaat kommentoivat Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ilari Johansson

Kommentit

Ainoastaan Riku Suokas on kierrättänyt Ilaria kauemmin samoja vitsejä uudestaan ja uudestaan, kohta 16 vuotta. Ja jotkut vielä nauraa, osa kylläkin myötähäpestä.

Älä tuu tänne ittees kehuun ja tsemppaan. Se on säälittävää käytöstä

Johtuskoha juttujen ohimeneminen jonki verran tosta keikkakaupungistaki. Ai misä? Ai tosa? Eiku hää.. Nii :DDD nimim. Ilarin show ei ikinä petä

Eipä tuolla paljon kukaan nauranu ja taputtikin vaan ne sukulaistädit ja nekin vaan velvollisuudesta. En jaksanu kattoa koko klippiä edes loppuun. Ei se jengi tuon äijän puheiden takia lähtenyt, vaan siksi, etä esitys on yksinkertäisesti HUONO. *haaaauuukotuuus*

Onkohan nää ruikuttajat oikeesti käyneet ennen stand up keikoilla?
Jos heikottaa suomalaiset vitsit, aina löytyy suvijuhlat. Nauttikaa

Joka paikassa tarkoittaa ympäri maailmaa. Anteeksi huono ulos antia.

Onko suomalaisen makuun ollut koskaan muuta? Saa katsoa taaksepäin niin kauas ku hakattiin jäätyneitä nauriita ojassa.
Sama homma joka paikassa.

Minkätakia ihmiset menee sellasen stand-up esiintyjän keikälle, jonka tiedetään heittävän härskiä läppää ja kiroilevan paljon setissää. Voi hyvä helvetti tätä nykypäivää !

Kylläpä aiempi kommentoija osui oikeaan:) Sehän olin minä.

Käytettäisiinpä kaikki tämä negatiivisuus johonkin hyödylliseen. Stand-up komiikka on esiintyjien ja katsojien välistä vuorovaikutusta/yhteistyötä. Jos yleisö on ollut seniiliä niin minkäs mahdat

Väärässä paikassa, väärään aikaan. Joko yleisö, tai esiintyjä.

eikai suomesta löydy edes kriteerit täyttävää esiintyjää jota voisi stand up koomikoksi kutsua

tämä

No voi hittolainen, kyllä minä ainakin ymmärrän ihmisiä jotka loukkaantuvat kuulessaan pissakakka juttuja, onhan ne nyt melko hävyttömiä kukkahattujen tabuntäyteisille aivoille. HMPH!!! Mihinkä kissanristiäisiin sielä on stand-up koomikko tilattu? 😀

eikai suomesta löydy edes kriteerit täyttävää esiintyjää jota voisi stand up koomikoksi kutsua

Paikalla oli useita ryhmiä eläkeläisiä viettämässä ”juhlatilaisuutta”. Vissiin luulivat kyseessä olevan teatteriesityksen tai jonkun muun vastaavan.

Paikalla oli useita ryhmiä eläkeläisiä viettämässä ”juhlatilaisuutta”. Vissiin luulivat kyseessä olevan teatteriesityksen tai jonkun muun vastaavan.

IJ ei osaa tyyliä. Paskavaipoista voi heittää vaikka yritysjohtajille. Ei toimi. Oikein kirjoitettu tämä juttu.

Huono, mikä huono! Eipä ole tämän herran huumori juuri naurattanut. Alapääjutut, aina varma yritys 🙂

Keikalle luultavasti sattunut enemmän kuin yksi kukkahattutäti. Itse olen Ilarin kerran livenä nähnyt, ja kirosanoja yms kulli-ja vittuiluhuumoria oli juuri sen verran kuin stand up esityksessä pitääkin olla.

Ei jumalauta, mikä uutinen! Onko toimitus käynyt koskaan stand up-keikoilla??!

Oma kommentti