Suomalainen superjulkkis puolustelee itseään netin keskustelupalstoilla?!

Johanna Tukiainen pianistinaJohanna Tukiaisen suosiosta voidaan olla monta eri mieltä, mutta se on selvää, että hänet tuntevat kaikki, ja neiti on suomalainen superjulkkis.

Tuksusta on myös keskusteltu Hymy-lehden verkkosivujen keskusteluosiossa kaikista eniten; viestejä on yli 50 000.

Nyt keskustelupalstalla pähkäillään, mahtaako Tuksu itse osallistua nettikeskusteluun? Monien kirjoittajien mielestä Tukiaista puolustelevat kirjoitukset ovat samantyyppisiä, niissä on samanlaisia kielellisiä tunnusmerkkejä, mutta mikä kummallisinta, niistä puuttuu ääkköset.

Tiedossa on, että Tukiainen on tällä hetkellä suuren rapakon takana Miamissa, missä ääkkösiä ei tunneta.

Kirjoitteletko puolusteluviestejäsi itse, Johanna?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Siis mita ihmetta! Onko Hymy lehdelta loppuneet aiheet kesken kun on taytynyt keksia uutinen tyhjasta? Tehkaa nyt ihmeessa vastaavia ”uutisia” esim. Matti vanhasesta tai jostakin muusta paamiehesta.

Just. Johannan ”klassinen” tyyli? Miten näistä nyt sitten selvän ottaa, mikä on vitsailua… Moni kirjoittajista osaa hämmästyttävästi kirjoittaa yhtä kökköä suomea (saatikka englantia) kuin tuksu. Yleinsä.

Ei kun Johannan hieman yksinkertaiset mollaajat ”leikkivät” Johannaa kirjoittamalla tahallisen huonoja kehuviestejä. Tosin kirjoittajien lähtötaso on niin alhainen, että on vaikea sanoa, mitkä kirjoitus- ym. virheistä ovat tahallisia. Itse kehun Johannaa, koska arvostan hänen klassista tyyliään!

Kylla JOhanna on suuri julkkis ja kaunis nuori nainen.Kaikki kateelliset haluavat olla JOhannoita mutta ei ole kuin yksi ja oikea JOhanna. Kaunis ja rikas ja tyylikas ja maankuulu ja ulkomaan matkoja tekeva.

Tuksun feikkaamisharrastus lienee aika laajalle levinnyt hassuttelutapa. Mikä on aivan yhdentekevää, kuten itse feikkauksen kohdekin. Suurin osa ainakin hymyn keskustelupalstan jutuista on aikuisten hassuttelua, jota vauhdittavat enemmän tai vähemmän provot ”puolustuspuheet”. Yleensä suorat huorittelut ilmestyvät seiskaan, em. hymyn palstalla vihjaillaan hienovaraisemmin esim. escort-palveluiden luonteesta. Sori – yleinsä.

Komentoija 20.
Veikkaan että ei oo Tuksu itse vaan joku muu joka feikkaa Jossua.

Jos Tuksu ei lukis Hymyn keskustelupalstaa, niin miten se aina blogissaan ottaa tavalla tai toisella kantaa keskustelussa esiin tuleviin juttuihin? Joo, ei varmaan lue niitä keskusteluja.

Oman itsensä kanssa toista etnistä taustaa olevien ihmisten julkinen haukkuminen yms. yms. ei ole erityisen lämminhenkistä kuten ei myöskään oman itsensä jatkuva ylentäminen ja muiden alentamisen yrittäminen. Kyseisen kaltainen toiminta käy AINA omaan nilkkaan.

Johanna mollataan aivan turhaan. Loopit kirjoittelevat mita sattuu ja eika laheskaan kaikki pida paikkaansa. Johanna on lamminhenkinen ihminen eika mikaan turha julkkis. Itse toivotan Johannalle kaikkea hyvaa myos tulevaisuudessa. terkuin, Irmeli

Onko vieläkään tietoa missä se joelin tyttöystävän kotimaa tsekkoslovakia siaitsee??

Aiempaan nro 13. viestiin kommentoiden.
Oletko todella sitä mieltä että maan matosetkin Tuksun tuntevat? No, nousihan hän julkisuuteen Kanervan aikaan mutta että kaikki tuntisivat?! Aika kaukaa haettu. Minä olen kaveripiirini ainoa joka Tuksusta mitään tietää. Suurin osa ei tiedä kuin nimen, jos sitäkään. Ei Tuksua tunne/tiedä kuin pieni joukko ihmisiä ja nekin kaikki tässä maassa.

Ääkkösiä saisi täältäkin ihan copy+paste -toiminnolla, jos ei halua kikkailla muuten.

Myttä se ölisi käyheän epäglämöyriä jös päljästyisi ettei öle yklömäillä kyn ön ääkkösiä!

Milloinkahan te opitte lukemaan?

Ei täällä ole puhuttukaan (uutisessa siis) mistään fanipalstasta, vaan siitä, että Tuksusta on kirjoitettu 50 tuhatta viestiä.

Ja eikös tuossa uutisessa selvitetty aika tarkasti, mitä tarkoitetaan superjulkkiksella. Kyllähän superjulkkis on sitä, että kaikki maan matosetkin hänet tuntevat. Ei kyseessä ole SUOSIKKIjulkkis.

Ääkköset saa kyllä helposti joko lisäämällä merkin ¨ ennen a-kirjainta tai o-kirjainta, tai vaihtoehtoisesti painamalla Alt-näppäintä ja samanaikaisesti numeroyhdistelmän 132 (ä) tai 148 (ö).

Jos joku siis ei pysty kirjoittamaan oikeaoppista suomen kieltä ulkomailta käsin, niin vika ei ole näppäimistössä.

Terveisin,
nimim. ”Itsekin tällä hetkellä ulkomailla”

Tuohan todettiin jo aikoja sitten; tunkki oli käynyt katsomassa omaa profiiliaan treffipalstalla, josko olisi klassisia herrasmiehiä ilmaantunut. Tämä tapahtui melko säännöllisesti yön pikkutunneilla ja täysin samaan aikaan kummasti aina ilmestyi samat kirjoitusvirheet sisältäviä yltiöpositiivisia kehuviestejä Johannasta milloin millekin keskuspalstalle, pääasiassa kuitenkin tänne Hymyyn, näkisin.

Kukas se kissan hännän jne. …

No eikös Glamourin massiivisin ilmentymä lukenut Hymyn kommenttipalstaa surullisenkuuluisassa TuksuTV:ssäkin, mihinkäs se siitä olisi muuttunut ;)?

Milloin alatte maksaa meille näädille palkkaa tästä työstä, jota teemme teille? Toki työ itsessään on hyvin palkitsevaa, mutta kyllä se rahakin harmasiin lompakkoihimme kelpaisi ;D!

Terkuin
Dixie

Nyt kaatu kahvit näppäimistölle ”SUPERJULKKIS” ,mitähän te aivokääpiöt vielä keksitte:)?

Mikä faniketju? Surkea yritys joka on täynnä diipadaapaa. Ei sillä fanituksen kanssa ole mitään tekemistä. Kun Tuksu on ensimmäisessä kotimaassaan niin keskustelupalstoille ilmiintyy yleinsä omisuisia haistatteluja tai imeliä kehuja noin klo 2. Nyt voidaan verrata näitä käsittämättömyyksiä Miamin aikaan jossa elellään -7 h, jos oikein muistan. Jokainen vetäköön omat johtopäätöksensä, Tuksu tuskin antaa tunnustavaa lausuntoa. Tuksu tosin vain on ”suorassa lähetyksessä” kertonut seuraavansa mutta samassa kieltänyt. Minne tuuli kuljettaa…

Tukiainen on mita ihanin ihminen paalla maan. Sympaattinen, epaitsekas, rakastettava. Siina minun puolueeton mielipiteeni asiasta. Terveisia tutuille.

Ja Johanna Tukiaisen faniketjussa kirjoituksia on JOPA 630kpl.

Kertonee jotakin tästä SUPER(?)julkkiksestamme.

Superjulkkis 😮 milloinkas turhastajulkkiksesta superiksi oikein muuttunut?

Oma kommentti