Suomalainen viihdepersoona palaa takaisin yhteen kumppaninsa kanssa

Henna Kalinainen on päättänyt antaa anteeksi ex-kumppanilleen Juhalle. He erosivat marraskuun alussa, mutta palaavat nyt yhteen.

-Taidan antaa vielä yhden mahdollisuuden parisuhteelleni, sillä toinen ihminen on osoittanut äärimmäistä katumusta ja olemme keskustelleet pitkään asioista läpikotaisin ja kumpikaan meistä ei ole täydellinen, Henna kirjoittaa.

-Oli myös yksi erittäin painava syy miksi päätin antaa anteeksi, sillä minäkin sain anteeksi yhden erittäin anteeksiantamattoman teon, missä tilanteessa minun ei missään tapauksessa olisi täytynyt saada enään mitään mahdollisuuksia, ja tässä en nyt puhu pettämisestä, sillä siinä menee meillä molemmilla raja.

Henna tekee paljastukset blogissaan ja kertoo siellä myös itsemurhayrityksestään. Hän oli hypätä parvekkeelta, mutta hänet onnistuttiin pelastamaan. Hän myös iski veitsellä itseään. LUE TÄÄLTÄ.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Kalinainen, parisuhde

Kommentit

Joo ja tämän kerran tulee taas jälleen kerran yksi mahdollisuus. Joka kerran se on totaalisesti viimeinen kerta. 🙂

Niinpä niin, tämähän oli arvattavissa: kun mediaa ei enää kiinosta, eikä löydä aiheita jutttuuihin, ei tipu rahaa tyhjästä, eivätkä lehdet anna ilmaisia matkoja, on pakko palata yhteen: juopottolemaan, tappelemaan ja keksimään aiheita sieltä missä niitä ei ole. Ja kun uutta miestä ei saa, on pakko tyytyä entiseen.

Oma kommentti