Suomalaisen heviyhtyeen nokkamies raiskasi – kova tuomio!

Eilen eri rikoksista peräti 12,5 vuoden tuomion saanut Tero Eronen onkin – monille yllättäen – taustaltaan muusikko. Hän on vuonna 1984 perustetun O.S.S.Y -yhtyeen kitaristi, solisti, säveltäjä ja sanoittaja. Bändi on kotoisin Joensuusta, ja se soittaa melodista hard rockia.

Wikipedia-sivuilla tiedetään kertoa, että bändi on aktivoitunut viime aikoina, sillä se julkaisi maaliskuussa 2009 albuminsa Muurit kaatuu. Uusin cd-pitkäsoitto nimeltä A.D. ilmestyi toukokuussa viime vuonna.

Eronen tuomittiin eilen Helsingin käräjäoikeudessa vankeuteen raiskauksista, törkeistä raiskauksista, seksuaalisista hyväksikäytöistä, ihmiskaupasta ja tapon yrityksestä.

Bändin video- ja muuta materiaalia täällä.

Aiheesta lisää Hymyssä, täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tero Eronen, O.S.S.Y.

Kommentit

Miehen fb kavereista on hävinnyt useat Miss Suomet muunmuassa.

meinas vähä purskahtaa ku huomasin että ton fb-kavereissa on BB-Cheryll, BB-Ksenia, BB-Minna (4.kaudelta) ja Hymyn kilpailevan lehden tunnettu naistoimittaja. Kavereitten kavereissa on lisää kiinostavia nimiä mut eipä niistä enempää.

tyypillistä junttihevarin käytöstä, välillä pitää vähän raiskailla ja yritellä tappoa. Selvää ainesta persujen ehdokkaaksi.

Päättäkää nyt sitte, että onko se ”heviä” vai hard rockia.

Eihän jutussa häntä joensuulaiseksi kutsuttukaan.

Oma kommentti