Suomalaisen seurapiirirouvan koronapäivitys hämmentää: ”En voi vaieta”

Seurapiirirouvana ja kiinteistövälittäjänä tunnettu Danita Westphal on julkaissut somessa hämmentävän päivityksen ystävästään.

Tämä oli tavannut Italiasta tulleen ystävänsä, saanut pian hengitystieoireita ja soittanut koronapuhelimeen. Koronapuhelimesta nainen oli ohjattu terveyskeskukseen.

Siitä alkoi erikoinen show. Yrittäjänaiselle oli heitetty maski naaman eteen ja ihmetelty mitä tämä ylipäänsä terveyskeskuksessa tekee. Näin oli kuitenkin koronapuhelimessa neuvottu.

Hänelle ei ollut suostuttu tekemään koronavirustestiä, koska hän ei tiennyt varmuudella oliko italialaistuttavalla ollut tartunta.

Nyt hän joutuu olemaan viikon eristyksessä kotonaan.

Ystävä ihmettelee millä perusteella karanteeneja jaetaan, jos ihmisiä ei edes testata. Häntä huolettaa myös viikon aikana kättelemänsä ihmiset, joita on toista sataa. Yrittäjänaisen lapsi taas on koulussa, jossa on 900 oppilasta.

-En kirjoittaisi tällaista ellen oikeasti olisi huolestunut todella pahan kuuloisesta puhelusta, jonka soitti täysjärkinen bisnesnainen, joka ei koskaan ole minulle tällaista hätäpuhelua soittanut. Lupasin viedä hänen viestinsä somessa eteenpäin, koska hän ei itse uskalla somessa tästä kirjoittaa, koska on julkinen henkilö. Hän ei tosin jaksaisi edes kuumeensa vuoksi kirjoittaa. Mitä ihmettä meille tapahtuu ystävät? En voi vaieta, Westphal päivittää.

Hän ihmettelee, että millä perusteella ihminen on ohjattu pysymään viikon kotona, jos häntä ei ole testattu ja diagnosoitu. Lue päivitys alta.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Danita Westphal

Kommentit

Oma kommentti