Suomalaisen YouTube-sensaation Brunon salattu menneisyys: 200 miljoonaa tv-katselijaa!

Bruno BürgerBruno Bürger on Turusta, kuten teinisensaatio Robinkin. Heitä yhdistää myös se, että kumpainenkin on saanut hurjan startin uralleen YouTubessa. Brunon tausta on kuitenkin erikoisempi.

Tällä viikolla Hymy kertoi Brunosta, jonka Number One -sinkkua on klikattu YouTubessa neljän päivän aikana liki viisi miljoonaa kertaa. Mies on yllättynyt suosiostaan.

Bruno on osallistunut myös television kykyohjelma Talentiin. Viime syksynä hän lauloi edesmenneelle äidilleen koskettaen kuulijoita. Brunolla on myös mallitaustaa. Hän edusti nimittäin kotimaatamme viime joulukuussa Turkissa käydyssä Petri Lehtisen lisensoimassa Best Model of The World -kilpailussa. Mallimittelöllä on jopa 200 miljoonaa tv-katselijaa ympäri maailman!

Suomalaiset Bruno Bürger ja Hanna Kyyrö eivät kuitenkaan sijoittuneet mallikilvassa. Miesvoittaja tuli Turkista ja kirkkaimman kruunun pisti päähänsä naismalli Kolumbiasta.

Erikoista kisassa oli Suomen osalta se, että sinne osallistuttiin MTV3:n ja mallitoimisto FaceMakerin järjestämän Miss & Mr Ch@t -kilpailun johdannaisena.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Petri Lehtinen, Robin, Hanna Kyyrö, Bruno Bürger

Kommentit

Se talentin esitys osoitti ikävällä tavalla että kuinka heikko laulaja on kyseessä.

Suosio johtuu puhtaasti siitä että nimi yhdistetään ”toiseen laulajaan”.

Enemmän tossa on salattu, että kaverilla on youtubessa sama nimi kuin kuuluisalla laulajalla ja elokuvahahmolla.

Oma kommentti