Suomalaiset muistelevat mukavimpia julkkuja: Mörökölli-Paavo ja Öykkäri-Palmu

Muutama vuosi sitten keräsimme kokemuksia ja kommentteja ärsyttäviksi koetuista julkisuudenhenkilöistä. Nyt päätimme käydä samanlaiseen urakkaan uudemman kerran. Tällä kertaa metsästimme niitä mukavia ja sympaattisia julkkiksia. Jutun voit lukea Hymy-lehdestä.

Jutusta selviää, että joskus myös ensivaikutelma voi pettää. Paavo Lipponen ja Juhani Palmu esiintyvät symppislistalla:

– (Paavo) oli silloin vielä Suomen pääministeri, ja hän oli minulla asiakkaana silloisessa työssäni. Vähän pelotti yrmeän julkisuuskuvan takia, kun ensimmäistä kertaa hänen kanssaan asioin, mutta hän oli todella ystävällinen ja mukava. Jonotti kiltisti vuoroaan numerolapun kera, vaikka varmasti olisi asemansa puolesta päässyt oikeutetustikin jonon ohi. Hänestä jäi kyllä tosi positiivinen vaikutelma.

– Pakko minunkin sanoa Paavo Lipposta mukavaksi. Useasti tavattu ja nähty lasten koripalloharrastuksen myötä samoissa turnauksissa. Olihan se eka kerta mieleenpainuva, kun siinä se Paavo Korsossa Ruusuvuoren koululla jonottaa buffetista kahvia ja pullaa, kuten muutkin, ja höpöttelee mukavia.

– Ekan kerran, kun tapasin (Juhani Palmun), niin ajattelin, että nyt löytyi maailman ykkösmu***u. Aivan käsittämätön öykkäri. Sitten seuraavan kerran tavatessa oli hurmaava gentleman, oikea maailmanmies vailla itsetärkeilyä. Sittemmin olen Palmun nähnyt varmaan 20 kertaa ja mies on todellinen Jekyll-Hyde. Päivästä riippuu, mitä saa vastaan. Arvaamaton. Ehkä kyse on ”taiteilijaluonteesta”?

Lue juttu lehdestä ja osallistu myös Sympaattisin julkkis -kilpailuun. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 150 euron palkinto ja aikaa vastata on 28.1.2021 asti. Laita äänestysviesti (eli mukavimman julkun nimi) numeroon 0500 624 741. Viesti maksaa ihan normaalin tekstiviestin verran.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Juhani Palmu, Paavi Lipponen, sympaattisin julkkis

Kommentit

Oma kommentti