Suomalaiset turhisjulkkikset kokoontuivat yhteen eilen – tässä syy!

Eilen juhlittiin 28-vuotiaan Antti Kurhisen syntymäpäiviä. Antti oli kutsunut paikalle myös mediaa, mutta varsinkin toiset julkisuudesta tutut pintanaamat kunnioittivat kansainvälisen BB-tähden synttärijuhlaa.

Venäläisessä Dom-2 -ohjelmassa yli kaksi kuukautta esiintynyt Antti oli saanut juhlavieraikseen muun muassa Inka Tuomisen, Saana Parviaisen ja Geroniman.

MetroLive-sivusto tietää muuten kertoa Saana Parviaisen eronneen uudenvuodentuttavuudestaan ja palanneen Jussi-miehensä kainaloon. Saanan vauhdissa ei taida enää pysyä erkkikään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Inka Tuominen, Geronima, Antti Kurhinen, Saana Parviainen

Kommentit

Nimimerkille:katsoja….KYSYMYS KUULUUKIN = MIKSI ihmeessä p-saana oli noissa pippaloissa, kun hän itse kertoi, ETTEI TIENNYT KUKA antti on, eikä tiennyt antista mitään entuudestaan. SIIS, kuinka ovat muka ystäviä?

Antti on todella ystävällinen ja sydämellinen ihminen! Kun ette tunne häntä, turha haukkua. Olette ilmeisesti vain kateellisia perus suomalaisia! Hän on kaikenlisäksi komea!

Missä helvetissä Tuksu oli? Vai oliko se silloin Maijamissa/Sainttropetsissa?

Kansainvälinen bb-pelle ja kuuluisat ansioituneet maailman tähdet hänen juhlissaan.kateeks käy juu. Muistan hänen bb-esiintymisensä varsin hyvin,yksi pahimpia pohjanoteerauksia bb-kilpailijoitten keskuudessa käytökseensä viitaten. Käsittämätöntä miksi pienintäkin uutisointia tästä kaverista.

Olikohan oikein punainen matto rullattu kun tällaisia suuria superstaroja saapuu paikalle bilettään…kun oisikin ollut etulinjassa nimmareita pyytääs ja kenties ois vaikka päässyt yhteiskuvaan Geroniman kanssa…ei hyvää päivää, mistä näitä saatanan turhia julkkiksia sikeää…onko suomen koululaitoksella osuutta asiaan vai onko nykynuorten ÄÖ sen verran alhainen, että takerrutaan julkkikseksi ja toivotaan helppoa elämää? Potku persiille tolle sakille

Onneksi Tuksu on kaukana,jos olis ollut tuolla,ei sinne ois mahtunut ketään muuta

Vieraina Antin P…t vuosien varrelta. Meneehän se niinkin.

eli hymyn porukka ja julkut yhes koos

Kyllä mää ny olen niin kade etä vollotan silmät päästäin…

Onneksi otsikossa lukikin, että TURHISlulkkikset. Mutta niitäkin vain kolme,hah,hah… Kukaan ei kehdannut mennä.

Saisivat työttömätKIN maksaa omat synttärinsä sen jälkeen, kun vanhemmat eivät enään niitä kustanna pikku-lapselleen. Kuinkahan kloppi pärjäilee sitten kun ei enään tuu media kiinnostuun ja maksaan menoja- VARMASTI TOSI HUONOSTI 🙂

mä kutunkii omille tänkuun synttäreilleni naiseni venäjältä ja ukrainasta kaikki 200,ei paljon purviaiset ja inkut ja keronimat paina

Jos he ovat Antin ystäviä mikseivät he olisi siellä sen synttäreillä :DD jos sielä ois turhien julkkisten kokoontumiset kuuluis myös tuksut ja tuomisen hennat ja viime kauden bb tyypit

Inka ja Saana hohhooijaa! Siinä suomen nuoret toivot! Levittelevät alapäätänsä netissä ja lehdissä!

Pakko sanoo ette edes tunne Anttia, kun julkkiskuvan perusteella,hän on hyvä mies ja kohtelias ja ottaa kaikki huomioon, turhaa läsyyttää kenenkään täällä, hankikaa elämä!!!

Inka Tuomisto, Geronima, Saana P ja Antti K on kyllä suomen kerma edustettuna! 😀 luoja mitä tyhjäpäitä ja seksinmyyjiä kaikki!

Voi luoja… tosta turhisten kavalkaadista puuttuivat vielä ehdottomat ykkösturhikset, Martina, Henna Taukin vaimoke sekä Tuksu ja sekopääsiskonsa Julia!

Mahtavaa julkkishuumaa ja oikein syntymäpäivillä. Onneksi en päässyt. Huh.

Inka Tuomisen, Saana Parviaisen ja Geroniman.

AHAHAHAHAHAHHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!

Muistattekos persut kun Tony Halme oli Antin kaveri ja sen piti osallistua tämmöisille synttäreille pari vuotta sitten?

Mahtavaa julkkishuumaa ja oikein syntymäpäivillä. Onneksi en päässyt. Huh.

Go Antti Go! Kateelliset vikisee, oot hyvä tyyppi, anna mennä vaan:)

Oma kommentti