Suomalaisjulkkiksesta tuli leffa-Brüno – katso kuvat!

Niko SaarinenNiko SaarinenSacha Baron Cohenin Brüno-leffa vetää saleja täyteen maailmalla. Myös suomalainen gay-julkkis BB-Niko Saarinen on käynyt katsomassa poikaystävänsä kanssa elokuvan.

Rempseä Niko ei pannut vastaan, kun Hymy päätti stailata hänet huumorimielessä Suomen Brünoksi. Kuvauksissa vierähti kokonainen työpäivä, kun Nipsu pääsi – leffan hengen mukaisesti – poseeraamaan muun muassa valkoisen hevosen selässä.

Ensi viikon Hymyssä lisää kuvia. Tässä esimakua:

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB, Bruno, Sacha Baron Cohen

Kommentit

Olisitte voineet edes yrittää kopioida Sacha-Brünon tyyliä tunnollisesti. Täysin karvaton kaulasta alaspäin!

”jos joku haluaa olla julkkis” – heh, niinpä. Kommentti kertoo itsessään jo olennaisen ongelman. Kuvitellaan, että se olisi parempikin ’ammatti’. Ja kaikki me, jotka käydään näillä sivustoilla kommentoimassa näiden julkisuushuorien tekemisiä ruokitaan ilmiötä eli turha siis vinkua.

Hienoa Niko kuvat mahtavia ja seksikkäitä wov) Ja Nikon haukujille voitte ostaa lipun avaruuteen ja poistua maasta jos, teidän elämäänne noin haittaa jos joku haluaa olla julkkis, mitä vittua se teille kuullu ääliöt! jokanen saa tehdä mitä haluaa jos,siltä tuntuu!

Tämä ei minusta ole mitään ”huonoa julkisuutta” missäännimessä!

Huvittavinta tässä koko tyypissä on se, että vinkuu siitä kuinka julkisuus pilaa hänen elämään ja kuinka Suomi on niin ahdasmielinen ja blaablaablaa. Totta on se, että suomalaiset on suht ahdasmielisiä, mutta oikealla asennoitumisella ja valinnoilla elämästä ei tule niin hemmetin vaikeaa, että joka paikassa on pakko vinkua. Tämäkin herra voisi tehdä valintoja jättämällä nämä turhat jutut tekemättä. Juuri näillä mitään sanomattomilla lehtijutuilla kansa saadaan provosoitua eikä herran kasvot poistu kansalaisten mielestä. Jokseenkin teot ja puheet aiheuttavat ristiriitoja herran kamppailusta julkisuuden varjopuolia vastaan.

Ei millään pahalla Nikoa kohtaan, mutta oksu meinaa tulla suuhun noista kuvista. Käytä vaatteita ja syö jotain hyvämies.

VUODEN OLLU LÖÖPEISSÄ JOS TÄTÄ EI SANOTA JULKISUUDEKSI NIIN MITÄ?

”Gay-julkkis”… Onko ”straight-julkkiksista” koskaan puhuttu?

Taikinaa vaan ympärille ja uuniin niin pääsiäishanu on valmis…

Aivan naurettavaa… Kuinkahan paljon sai BB-niko taas julkisuutta kun päästiin tekemään suomen oma bruno. Turha uutinen turhasta julkkiksesta.

Mahtavat kuvat!
Loistavat. Pakko sanoa että mahtavin kuvasarja hymyssä koskaan.
Pointsit teille ja nikolle. Käsitykseni muuttui molemmista.

Oma kommentti