Suomalaisjulkkis ambulanssilla sairaalaan – selfiet lauloivat

Kohujulkkis Elena Vikström on maannut jo useamman päivän sairaalassa jouduttuaan sinne ambulanssin kuskaamana.

Hän on julkaissut sairaalavuoteelta selfieitä ja harmittelee, ettei hoitopaikassa ole kunnon peittoja.

-Täällä on jotkut pyyhkeentapaiset (…) Ei ihme että saa täristä ihan horkassa aina kun kuume nousee takaisin. Mietin jo et tilaan oman peiton, nainen kirjoittaa.

Elena joutui Helsingissä sijaitsevan Malmin sairaalan päivystyksen kautta Meilahden sairaalaan kolme päivää sitten. Kuume on pomppinut jopa 40 asteessa. Elenan selfiepostauksille on ilkuttu, sillä ”sairas ei ota itsestään kuvia”.

-Mua ärsyttää kun ihmiset tulevat aina vähättelemään toisten sairauksia (…) Ilmeisesti se mun tila ei sitten kumminkaan ollut niin kevyt kuin jotkut vähättelijät taas epäili, kun kuume nousi Malmin päivystyksessä levätessä lähes 40 asteeseen. Sieltä minut sitten tuotiin ambulanssilla Meilahden sairaalaan, jossa olen nyt osastolla, en osaa sanoa vielä mikä minulla on, mutta toivottavasti saan pian tietää. Sain täällä suoneen kipulääkettä ja kuumetta laskevaa lääkettä ja nyt pystyin ottamaan kuvan ja kirjoittamaan Facebookiin. Se ei silti tarkoita ettei tila ole vakava (…) Nyt piti avautua, kun oon ihan v-n hermorauniona täällä, kun en itsekään tiedä mikä mun sisäelimissä on vikana, Elena kirjoitti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Elena Vikström, ambulanssi

Kommentit

Oma kommentti