Suomalaisjulkkis karkasi mielisairaalan pakkohoidosta!

Guinnessin ennätysmies ja moottorisahajonglööri Juha Kurvinen kertoo Hymyssä uskomattomasta elämästään. Elämystaiteilija avautuu muun muassa pakkohoitokokemuksistaan. Hän on ollut suljetulla osastolla useita kertoja.

Kurvinen kertoo haastattelussa myös karanneensa ”hullujenhuoneelta” pari kertaa. Viimeisessä pakoreissussa, vuonna 2011, tarvittiin jo älyä.

Eräs ystävä oli neuvonut Juhalle kikan, jolla hän pääsee pois. Siihen tarvittiin kännykkä ja muuttoilmoituksen teko isän osoitteeseen Kirkkonummelle.

-Menin mielisairaalan toimistoon ja karjaisin että minä olen tällä hetkellä kirkkonummelainen, mitä vittua minä täällä Turussa teen?

Jo 12 tuntia myöhemmin Juha matkusti ambulanssissa Espooseen. Neljän vuorokauden jälkeen Juha jo kotiutettiin, sillä Espoossa hänen katsottiin olevan terve.

Kurvinen kertoo lisää värikkäistä pakkohoitokokemuksistaan Hymyn painetussa lehdessä. Hän arvostelee muun muassa sitä, että pakkohoitoon toimitetun pitäisi tehdä määräajassa kantelu pakkohoitopäätöksestä. Mutta miten teet, kun olet hoidossa? Juha kysyy irvokkaasti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mielenterveys, Juha Kurvinen, mielisairaala, pakkohoito

Kommentit

Oma kommentti