Suomalaisjulkkis määräsi porttikiellon synttäreilleen tälle henkilölle!

Hymyssä bloggaava viihdetaiteilija Julia Tukiainen kirjoittaa päiviensä kirkastuneen parin viikon takaisesta blogistaan.

-Toivuin masennuksestani, huh kun se oli kamalaa. Vaikka pääsääntöisesti nukuin, niin aina kun nousin sängystä olin todella surullinen tilastani, Julia kirjoittaa.

-Onneksi se meni ohi ja oloni on nyt taas normaali ja iloinen. Olen todella nauttinut syksyisistä kävelyistä Bonzon ja Nassun kanssa, ja niitä onkin riittänyt. Ulkona on niin kaunista kun aurinko paistaa ja puut ovat kirkkaan keltaisia, keltainen on muutenkin lempivärini, mimmi bloggaa – täällä.

Julia valmistautuu myös syntymäpäiviinsä, joihin on porttikielto Arto Länsmanilla. Miksi, sekin selviää blogista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Arto Länsman, Julia Tukiainen

Kommentit

Juulia,olet kirjoittanut tässä kuussa että olet loppuunpalanut,masentunut,ja nyt kaikki on taas kirkastunu. Itselläni loppuunpalamisesta ja sitä seuranneesta masennuksesta toipuminen kesti 1vuoden ja rapiat. Kirjoittelusi näistä asioista on aikamoinen osoitus tietämättömyydestä ja osoittaa ettei sinulla ole selkärankaa,jos haet tuollaisilla asioilla aihetta blogeihis.

Pitkää ryyppyputkeako kutsutaan nykyään masennukseksi, onhan se kyllä hienompi nimitys 😀

Siellä kyllä lukee Martina Aitolehdden blogissa.Miss Helsinki semifinaali 2012 Circuksessa ja televisioitulähetys,että turhaan valetta blogissa kumpikaan suollatte

Selvä kiihotus kansaryhmää vastan. Arto Länsman on etninen lappilainen.

MENKÄÄ KUMPIKIN TUNKIAINEN… Ootte NIIN kuvottavan alhaisia…

korillinen ruskaa keikalle ja superglämoorikeikka,näätälauma juo laatujuomaa

Ei Julia voi esittää kuin toiveen.Ei porttikieltoja jaeta noin vaan.

Puli,Puli-Julle, kiipes liu`ulle! Mäki oli jyrkkä,se Jullen alas toi.Kurkkuun kuivaan Julle Ruskan kaas:Puli,Puli-Julle on onnellinen taas!

Nämä ne jakelee porttareita?Itellään niitä on aikas hemmetin moneen paikkaa ja veikkaan,että Arto on se joka osaa käyttäytyä,ei noi ruskaa kittaavat puistopulimummot.

Mutta näätälauma tulee rekka-autolla kuokkavieraiksi auto porukkaa täynnä

VOI HYVÄ SEKOPÄÄ,EI MASENNUKSESTA SELVIÄ PARISSA VIIKOSSA.ESIM.KESKIVAIKEAN MASENNUKSEN TERAPIA KESTÄÄ VUOSIA,JA VIINA EI KUULU HOITOON.LOPETA TUO PASKAN JAUHAMINEN,SE LOUKKAA NIITÄ,JOTKA OVAT TODELLA SAIRAITA.

hahaa suuret on luulot siskoksilla… vai vielä porttikielto.. hahaa

Oma kommentti