Suomalaisjulkkis masentui: Ei pääse sängystä ylös!

Julia TukiainenJulia Tukiainen bloggaa tällä kertaa Hymy-lehden verkkosivuilla vakavista aiheista. Neitokainen kertoo vajonneensa jälleen masennuksen syviin syövereihin.

-Vakava masennus ei ole sitä, että on vaan masentunut olo, vaan sitä ettei pääse sängystä ylös. Se ei ole järjellä selitettävissä, eikä lääkkeetkään tunnu auttavan. Nekin jouduin muuten aloittaa uudelleen. En ole jaksanut syödä, käydä suihkussa kuin väkisin, en kaupassa ja koirien kanssa ulkoilukin on mennyt itkiessä, Julia kirjoittaa.

-Tiedän tasan tarkkaan mitä ihmiset tähän kommentoi, mutta sairastuin kun palasin Suomeen ja siitä lähtien olen ollut sairas. Mielestäni Helsinki ja Suomi ovat sama asia kuin Venäjä. Minulla ei ole pienintäkään tarvetta mennä katsomaan mitä keskustassa tapahtuu, taikka olla kiinnostunut Helsingin yöelämästä. Keikkaa yritän tehdä rahasta. Jos voittaisin lotossa ostaisin samantien asunnon Los Angelesista tai Miamista, en jäisi tänne päiväksikään.

Julian blogiin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Julia Tukiainen, masennus

Kommentit

hattu kiertämään ja keräys käyntiin niin saadaan tuo riipputissi rapakon taa.

pitääkö tulla hiiopilla nostamaan,kun ei pääse sängystä ylös..

Joo, ehkä on parempi sulle et pysytkin siellä sängyssä !Älä vaan lähde bubeja kiertämään käy huonosti poliisit tullee taas hakemaan ku humalassa riehut aina ja tappelet!

Turhaan haaveilet miljonääreistä ja miameista, hölmöläinen, ihan samanlainen perusjamppa olet kuin kaikki muutkin. Et ole mitenkään etuoikeutettu mihinkään GLÄMÖÖÖR-elämään.

Minäkään en meinannu päästä sängystä ylös.Kello rämisi 05.30.Ois tosiaan tehny mieli kääntää kylkeä.Olenkohan syvästi masentunut.

Julia Tukiainen..olet ihana ja toivon sinulle sydämestäni kaikkea hyvää ja pikaista toipumista masennuksesta. Unelmilla on tapana toteutua jos oikein uskoo niihin ja on valmis tekemään töitä niiden eteen. Minä olen itse asunut Los Angelesista ja en ikinä olisi muuttanut sieltä takaisin Suomeen ellei lähiomaiseni olisi sairastunut vakavasti.

Ota lainaa pankista ,dollarin kurssi on halpa euroon nähden ja osta se asunto miamista! Niin minäkin tein. Mutta töitä täytyy tehdä. Siis ylös ,ja ulos sieltä sängystä ja korkki kiinni.

Lopeta juominen. Alkoholi on yksi suurimmista masennuksen aiheuttajista. Suomesta pääsee aina pois, varsinkin jos koulutus on kohdallaan ja työkokemusta muutenkin kuin E-luokan tanssijana.Niin makaa kuin petaa. Älä haukus Suomea, tule tänne Ruotsiin, jos vanhempasi ottavat luokseen. Olen ymmärtänyt, että perhe on lämmin ja uskonnollinen.

Kauheen masentunut ihminen,ei jaksa kuin istua yön netissä ja solvata kaikkia.Kyllä minäkin masentuisin

Jos ei ole kiinnostunut Helsingin yöelämästä, ei se välttämättä ole masennusta. Otahan huikka ja pari nappulaa, niin menotkin näyttää saatavilta.

Jullen ongelma lienee se, ettei kukaan glamourielämää viettävä miljonääri, USA:sta, Venäjältä ja kaikista maista siltä väliltä, halua häntä edustusvaimokseen/elätettäväkseen/lastensa äidiksi. Ikäkin alkaa jo painaa, eikä elämässä ole juurikaan positiivisia saavutuksia ja kukapa tyhjäpäästä välittäisi…

Onneksi Julle uskoo isosisko kviinin lupauksiin, että vielä se loistoura hänellekin luksuselämässä urkenee, kuten on jo käynyt Joleenellekin, mm. 32 000 euron ulosottovelan kera.

Hienoa elämää, totta tosiaan.

mäkin näen rapulassa kuinka parvi pikku-ukkoja tulee ja vie mut mukanaan,mut ne häviää kun otan kunnon ryypyn

Kyllähän se masentaa, kun krapulassa näkee mitä on tullut tehtyä ja kirjoiteltua; en minäkään kehtaisi itkemättä ihmisten ilmoille. Jätä se viina ja Johanna, siis todellakin muuta pois Johannan läheltä. Mene vaikka sinne Ruotsiin vanhempiesi luo, yritä saada elämästäsi kiinni siellä. Opiskele, vaikka etsisitkin rikasta miestä, ei nekään ihan tyhjäpäätä edustusvaimoa halua.

onks sillä sitte tietokone sängyssä kun ei ylös pääse??

ja miks se haukkuu venäjää??

lortto

Toivottavasti et lue näitä kommentteja, ei varmasti oloa ainakaan paranna..

julia ma sanon sulle oot yksi kauneim nainen mita teidan. ala dokkaa.

”toi on totta.. Märkäkorvien ei kannata purkaa turhautumistaan, kun ei ole kokemusta muista maista. Mitä ihminen ei tiedä sitä hän ei kaipaa. Iso stuntti tulla tänne hyvä-energisestä paikasta.”

Näinhän se menee, täytyy myöntää. Menee hetki ennen kuin tähän jurottamiseen ja melankoliaan tottuu 🙂

toi on totta.. Märkäkorvien ei kannata purkaa turhautumistaan, kun ei ole kokemusta muista maista. Mitä ihminen ei tiedä sitä hän ei kaipaa. Iso stuntti tulla tänne hyvä-energisestä paikasta.

voi sänkyparka,sänkykin on niin saatanan masentunut,kun julia vaan ei anna sängyn levätä

no muuta sinne ihanaan Ameriikkaan…bye,bye! Ota Tuksu ja Artsi mukaan!

Turha sinne kylille on lähteä jos ei siitä tykkää.
Ja kyllä, ei ole helppo suoriutua kunnolla tutuista rutiineistakaan kun masennus äityy tarpeeksi pahaksi.
Tsemppiä.
Julkisilta sekoiluiltakin välttyy jos ei valmiiksi masenna.

Oma kommentti