Suomalaisjulkkis ottaisi peniksenpidennyksen, mutta tämä estää!

Nino HermasBB:stä tuttu Nino Hermas ehti jo lupautua pidennyttämään kirurgisesti peniksensä, jos joku moisen lystin olisi valmis maksamaan. Hymy-lehti ennätti tarjota Ninolle kikkelinkohotusleikkauksen Tallinnassa. Olisihan kyseessä ensimmäinen kerta, kun joku julkisesti kertoo tästä salamyhkäisestä, mutta kuitenkin suositusta operaatiosta.

-Valitettavasti minun on luovuttava leikkauksesta, vaikka kuinka sellaisen haluaisinkin. Syynä on äitini. Hän sanoi, että vain hänen kuolleen ruumiinsa yli menet sellaista tekemään, ja että minun poikani et silloin enää ole, Nino naurahtaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Nino Hermas

Kommentit

Kappas…Hymy poisti viestini. Kysyin vaan, että olisko Hymy voinut lahjoittaa minulle ja pojalleni, vaikka ruotsin risteilyn, kun ei ole rahaa yh iskänä. Aattelin, että kun ”tärkeempänkin” eli munanpidennyksiin löytyy rahaa, niin eikö tuohonkin löytyis. Ei kai olis saanut kysyä, kun Hymyssä oltiin jo kikkelileikkaus maksettu, niin ei jäänytkään rahaa….

voin antaa sulle siipaleen. nääs 27cm mullin muna on uimashortseissa

Miksi pitäisi pidennyttää?… Ninohan on tuhkaluukkumiehiä.

Mitä sitä pidennystä, kun papanaluukkuun sopii pienempikin peli. Miks ton mutsi on kiinnostunut poikansa pelistä ja sen koosta?

Eipä tartte kuin tuhkaluukulle päästellä, mitäpä munalla pidemällä on väliä.

Ei Nino tarvitse tollaista operaatiota, jätkähän on jo kokovartalokyrpä ;P

Aika pervo mutsi, kun on noin sairaan kiinnostunu poikansa pippelistä.

Oma kommentti