Suomalaisjulkkis sätti poliiseja!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on heivannut täyslaidallisen poliiseja kohtaan Facebookissa.

-Mä vihaan poliiseja!!!!! V-un natsit! Käyttäkää valtaanne oikeisiin rikollisiin! Olitte varmaan lapsuudessa koulukiusattuja tai sitten kiusaajia!!!!!!! Sähköshokkilaitteiden käyttö on laitonta v-u! Johanna paukuttaa.

Johannan mielestä poliisit pitäisi viedä kidutettavaksi San Franciscon Alcatraziin.

Poliisi otti anonyymisti kantaa Tuksu-uutisoitiin Alibissa:

https://hymy.fi/juorut/alibi-poliisit-kiittivat-tukiaisen-riehumisten-julkituontia

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, Johanna Tukiainen

Kommentit

Koska äänestetään sitä Suomen turhinta julkkista? Tuksu taitaa olla siinä aika vahvoilla. Ja kyllä siskokin taitaa sijoittua ainakin pistesijoille.

Tuksu kertoo mtv3:n nettisivuilla facebookiin laittamistaan sekavista viesteistä ( Tukiainen kirjoitti lauantain vastaisena yönä ensin seksirikollisen ahdistelevan häntä, ja haluavansa kostaakseen ottaa yhteyttä moottoripyöräkerhojen pomoihin.): ”Johanna myöntää, että hän itse oli suhteen aikana uskoton. Silti väite ex-seurustelukumppanin uskottomuudesta riipaisi sydämestä.” ”Olen saanut tietooni monista eri lähteistä, että minuakin kohtaan oli uskottomuutta.” Voi v-u, mikä ämmä. Itse kyllä saa olla uskoton, mutta jos toinen on, tuksu ottaa yhteyttä moottoripyöräjengiin kostaakseen.
Arto, eikös nyt kannattaisi lopettaa se pakkaaminen ja jäädä sinne Lappiin. Kun vielä voit.

Kokilla ei koskaan ole munia. Näin se vain on. Vai mitä??

Narsistisen illuusion luoma ahdistustila, kun totuutta ei kestä sen ollessa liian rankkaa. Otetaan sitä juorulehden tarjoamaa glamour-shampanjaa ja laitetaan ihania kiharoita muovitukkaan, lisää plastikkia tisseihin niin ei persekään näytä niin isolta… Eiköhän tääkin ruljanssi vielä käänny niin, että kaikki on Arton syytä?? 😀 Arto vaan halusi kohupersettä ja saikin enemmän kuin tilasi, täyslaidallisen… Ex-miestä käy enemmän kuin sääliksi! Herrasmiehenä hän on mediassa vaiennut koko tapauksesta ja Tuksu jaksaa vuosikausia puida hänen yksityisasioitaan ja vääristää tapahtumia, mustamaalata ja katkerana uhkailla…

Hei, nämä Suomen poliisit tekee vaan duuniansa, eiköhän ole ihan omaa syytänsä jos jatkuvasti joutuu poliisien ’työn kohteeksi’???? Pitäisikö neidin hieman aikuistua ja alkaa ottaa totuutta vastaan ja vastuuta omista teoistaan? Myöntää että ohops, nyt tuli perseiltyä oikein kunnolla? Ja joo, edellisistä tuli aikalailla selville että ’sähköshokkilaite’ lienee väärä termi…

Narsistisen illuusion luoma ahdistustila, kun totuutta ei kestä sen ollessa liian rankkaa. Otetaan sitä juorulehden tarjoamaa glamour-shampanjaa ja laitetaan ihania kiharoita muovitukkaan, lisää plastikkia tisseihin niin ei persekään näytä niin isolta… Eiköhän tääkin ruljanssi vielä käänny niin, että kaikki on Arton syytä?? 😀 Arto vaan halusi kohupersettä ja saikin enemmän kuin tilasi, täyslaidallisen… Ex-miestä käy enemmän kuin sääliksi! Herrasmiehenä hän on mediassa vaiennut koko tapauksesta ja Tuksu jaksaa vuosikausia puida hänen yksityisasioitaan ja vääristää tapahtumia, mustamaalata ja katkerana uhkailla…

Hei, nämä Suomen poliisit tekee vaan duuniansa, eiköhän ole ihan omaa syytänsä jos jatkuvasti joutuu poliisien ’työn kohteeksi’???? Pitäisikö neidin hieman aikuistua ja alkaa ottaa totuutta vastaan ja vastuuta omista teoistaan? Myöntää että ohops, nyt tuli perseiltyä oikein kunnolla? Ja joo, edellisistä tuli aikalailla selville että ’sähköshokkilaite’ lienee väärä termi…

EI ole mitään sähkösokkilaitetta! Se on Etälamautin (taser).

Voi kamalaa. Kuinka alas ihminen vajoaa, ennen kuin tapahtuu jotain tosi ikävää ja peruuttamatonta. Säälin suorastaan näitä sisaruksia. Mutta itse hankittua ja ansaittua…

Surullisinta tässä videossa on se, kun Johanna sanoo jollekin naiselle, et olet vaan kateellinen. Kateellinen????!!!! Sisko huutaa käsiraudoissa maassa ja Johanna itse lyllertää edestakaisin läskeineen. EI KUKAAN VOI OLLA KATEELLINEN TUOLLE ALENNUSTILALLE MIHIN MOLEMMAT SISKOKSET OVAT JOUTUNEET

Nyt on kyllä saatava Julialle apua, ei enää naurata. Karmaisevaa katsottavaa tuo video, Julia ulisi kuin eläin koko ajan. Viinaa ja pillereitä… Siinä on glamour-elämä kaukana kun maataan käsiraudoissa kusisella asfaltilla

onko oikeesti mitään keinoa saada täysikästä pakkohoitoon???nää siskosten tempaukset ei enää etes naurata!!todella surullista katsoa tuota tukiaisten hommaa..tehkää oikeesti joku jotain!!!ennen kun tapahtuu jotain peruuttamatonta!!! äly hoi,älä jätä!!!

Juu kyllä se näin on.. Suomessahan poliisi käyttää voimatoimia ja sähköasetta varsinkin naisia (mm. kaikenlaisia kettutyttöjä ja talonvaltaajateinityttöjä) vastaan ihan sen vuoksi, että kun fysiikka ja neuvottelutaidot eivät riitä edes ennakolta selvästi heikompia vastaan, minkäs silloin teet.

Nämä ”poliisit” saisivat mennä takaisin sinne puskaan kyttäämään ylinopeuksia motarilla kun ei kerran muuta osaamista löydy.

Markus voi mennä v,,,, mielipiteidensä kanssa ja ottaa tuksun mukaansa,taidat olla joku saakelin hintti joka ei saa muita kavereita kuin tuollaisen itsestään liikoja kuvittelevan lyllerön,pitää sulla olla kieli ruskea tuosta nuoleskelusta,jatka vaan,kuulut samaan sarjaan tuon bimbon kanssa

Johanna kaiva nyt kerrankin sitä persereikääsi ja katso mitä jää käteen? Paskaako? Yllätyskö? Jos on yläpää varpaisiin asti täynnä paskaa ja narsistista illuusiota, niin minkäs teet. Pikkutyttö vankina mummon ruumiissa ja naamataulussa…mutta oikeesti ei ole häpeä olla tyhmä, mutta on tyhmää olla häpeämättä tyhmyyttään.

Miamissa on niitä juutalaisia porvareita joka orrelle joten ei muuta kuin riemurasia rallattamaan ja menolippu luvattuun maahan. Adios amigos ja aika lupaava ura edessä, vieläkin lupaavampi takana…kun kerran voi parin lauseenpätkän pohjalta jo miehistä mittaakin veikkailla…oliko veikkaus sittenkään? Puhuiko kokemuksen ääni?

Onko kyseessä sama nainen, joka kertoo kuukausittain tukevansa Amnestya ja silti toivoo kidutusta muille? Ja pieni vinkki Alcatraz on ollut jo vuosikausia kiinni, mutta ehkäpä sekoitit kyseisen ex-vankilan hieman pintaa paljastavampaan Alcatraziin, kyllä vain tarkoitan juuri sitä kuuluisaa Eerinkadun luolaa…vieläkös siskosi pyörittää persettä siellä ja vieläkö itse ravaat siellä duunia anelemassa? Turkkilainen omistaja ei ole perso halvalle kilohinnalle, mieluummin liian vähän, kuin liian paljon.

Markkinarakoasi hyödyntäessä kannattanee kuitenkin muistaa se, ettei julkisen sutturan nimikkeellä hirveän pitkälle pötkitä ja vaikka peili vinossa olisikin, niin saa siihen suoraan katsoa. Totuus sattuu vai mitä?

Ja veitsetystä ei Suomen rikoslaki tunne, veitsi, mora, puukko, yksi ja sama, kyse on puukotuksesta. Sääli on sairautta, joten en sääli, mutta tunnen puolestasi syvää myötähäpeää ja jotain pahoinvoinnin tapaista. Äly jätti jo 10 vuotta sitten ja hei ex-avomiehesi sentään jätti vasta 5 sitten…ja mikäs ihme se on, jos turvautuu lakanataiteilijoihin…sehän on vain tuttua ja turvallista. Kotona opittu kun kerran on parasta ja turvallisinta.

’Mie taalta’ asiaa puhut kuomaseni. Poliisin tehtava on mm. taata muiden kansalaisten turvallisuus ja ottaa kontrolli rattijuopoista, ja muista hairikoista jotka ovat uhka itselleen tai etenkin muille.
Itse olen saanut etalamauttimesta poliisiakatemiassa ja se oli erittain virkistava kokemus.

Kuulehan,Markus,puhut paskaa! Poliisit tekee mitä tehtävä on,myös Tuksulle ja se on aivan oikein.

Sähköshokkilaite on psykiatrisen hoidon tukena käytetyn sähköshokin antava laite. Vanhoilta mustavalkofilmeiltä voi todeta kuinka naispotilailta virtsa lentää kaaressa sähköshokki hoidossa. Ennen hoitoa vissiin otettiin pikkarit mekon alta pois. Tukiaista käsitellään aivan merkittyjen taustojen mukaan. -Mitään erityistä?… Ps.tietääköhän se mitä ehdonalainen tarkoittaa?

Johanna on ihan oikeassa, kyllähän melkoinen osa poliiseista ja vartijoista on lapsena koulukiusattuja, jotka hakee sitten revanssia myöhemmällä iällä. Suurella osalla on kontrollifetissi jne.

Jos joku haluaa hajottaa asuntonsa irtaimiston, niin mitä se kenellekään, varsinkaan nyt millekään poliisile, kuuluu? Yksityisalueella tehty pahoinpitelykin on vähän niin ja näin, ainahan sitä voi lähteä pois.

Mä en usko, että Johanna Tukiaisella on tasapainonen ja harmooninen hyvä-olo.

On säälittävää,miten tuksu hakee huomiota,vielä säälittävämpää on se,että muutamat faneiksi lukeutuvat puolustelevat tuollaista käytöstä.En ole vielä 56 vuotisen elämäni taipaleella törmännyt uskovaiseen ihmiseen,joka kiroilee,pahoinpitelee,uhkailee viattomia ja ajelee kännissä,eikä ole omien sanojensa mukaan syyllistynyt mihinkään vääryyteen.
On valitettavaa että virkavallan kallis aika kuluu tuollaisen julkisuushakuisen tärähtäneen bimbon rauhoittamiseen,älyttömät syytökset liiallisesta voimankäytöstä johtavat ainakin joissain tapauksissa ylimääräiseen työhön.Mieluummin näkisin poliisin resulssien kuluvan siellä mihin se on tarkoitettu.Poliisi ei ole mikään tuksun sätkynukke,jota hän voi pompottaa piiskallaan niinkuin arton persettä eräällä videolla.Pidän tärkeänä,että poliisin aika kuluu rikosten ehkäisyssä/selvittelyssä ja että poliisi on paikalla silloin kun heitä oikeasti tarvitaan.

Sähköshokkilaite on psykiatrisen hoidon tukena käytetyn sähköshokin antava laite. Nykyään täysin turvallinen ja potilas pidetään narkoosissa hoidon aikana. Hoidossa käytetty virta/jännite-taso on pieni historialliseen hoitoon verrattuna. Vaikutusmekanismia ei tunneta, mutta sen käytöllä saadaan erittäin hyviä tuloksia.

Poliisit oli siis yrittäneet antaa hieman psyykkistä hoitoa pahoin voivalle kanssasisarellemme.

nyt vois noheva toimittaja ottaa selvää miksi Suomen poliisilla on sähköshokkilaite ??? kysykää vaikka Holmlundilta jos ei muuta !!! sähkölamauttimen luulin kuuluvan poliisin varusteisiin, mutta, mutta ?
olen ymmärtänyt että sähköshokkilaite on kidutuksessa käytetty ?

Ei JOhanna oo tehny mitään väärin! Sillä on ollu pätevä SYY puukottaa ja hakata ja ajaa kännissä natsiapiaanit!!!!!!! Liivetsördääjäjeesus ja sen liivijengi viälä hoitaa teijät kaikki sairaalaan siat!!!!!!!!!!!

Jotenkin saa semmosen kuvan, että Johanna ei oo aidosti onnellinen ihminen.

Johanna Tukiainen Mä vihaan poliiseja!!!!! Vitun natsit! Käyttäkää valtaanne oikeisiin rikollisiin! Olette varmaan lapsuudessa koulukiusattuja tai sitten kiusaajia!!!!!!! Sähköshokkilaitteiden käyttö on laitonta vittu!

Johanna Tukiainen Tässä pienessä käpymaassa ei tapahdu paljon mitään, niin poliisit pääsevät pullistelemaan egoillaan ihan liikaa! MÄ vittu teen valituksen!

Johanna Tukiainen Jos ihminen on humalassa, niinkuin sinäkin vitun idiootti Joel usein, olisiko kivaa että se antaa oikeutuksen sähköshokkilaitteelle????? Taidat itse olla narkkari.

Johanna Tukiainen Poliisit on natseja. Ne pitäisi kaikki viedä San Franciscon Alcatraziin. Kidutettavaksi!

Johanna Tukiainen Haista vittu Elina, sä lähet nyt lätkiin mun ”kaveripiiristä.”

Johanna Tukiainen Joel, kotimaa Amsterdam, huumeiden ja prostituution mekka. Adios idiootti!

Johanna Tukiainen Tällä kertaa poliisit ovat syytteessä turhasta sähköshokkilaitteilla uhkailusta! 🙂 Ja mulla on hyvä juristi.

Johanna Tukiainen Sulla on varmaan tosi pieni muna Joni, näytät ainakin siltä 🙂

Johanna Tukiainen Mitä kuuluu Serbiaan??? ONko kivaa olla pakolaisena Suomessa?

Johanna Tukiainen Aivan serbialainen pakolainenhan tietää, millainen suomen poliisi on! Vitun teini skeittari!

Johanna Tukiainen Kyllä Sandra! Humalainen nainen ei ole väkivaltarikollinen! Aseiden käytön on laitonta.

Johanna Tukiainen Jumala sanoo, älkää kostako. Kosto on oleva Minun.

Oma kommentti