Suomalaiskaunottaren tv-sarjalle tyly loppu: Ei julkaista!

Superblondina tunnettu Marianne Kallio tuli tutuksi Tallinna-tv-sarjasta ja siitä, että hänen äitinsä osti tyttärelleen lahjaksi silikonit. Tämän jälkeen Kallio on tehnyt useita kuvauksia, ottanut osaa eri kauneuskilpailuihin ja pitänyt suosittua blogiaan.

Nyt ura ottaa hieman takapakkia, sillä tuotantoyhtiö on vetäytynyt netti-tv-sarjasta nimeltä Blondit bailaa. Kallion piti toimia ohjelman päätähtenä.

Sarjaa ehdittiin jo kuvata kolme osaa, mutta tuotantoyhtiön mukaan se ei toteudu ainakaan aiotussa muodossaan. Syyksi on ilmoitettu, ettei sarjan idea lopultakaan toiminut niin hyvin käytännössä kuin alun alkaen suunniteltiin.

Marianne Kallio poseerasi tällä viikolla Iltamakasiinissa alasti. Katso kuvat täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marianne Kallio

Kommentit

Mietitäänpä hiukan ,jos ainoa meriitti on mamman ostamat silikonit, niin asiantuntemusta tehdä omaa tv-sarjaa tuskin on.. Ihmettelen sitä kuinka nuo jossain tosi-tv sarjassa olleet täysin kouluttamattomat ihmiset kuvittelee olevansa vaikka mitä… Joku on suuren luokan tanssija/laulaja/ evankelista joku mukamas haluaa juontaa ja joku tehdä omia tv-ohjelmia,…Hei haloo ihmiset, niihin tarvitaan ammattitaitoa ja ammattiin koulutusta. Ei riitä tekoripset ja pinkki huulipuna aina tötteröllään oleviin huuliin..Ilman koulutusta on onnistunut vain Riitta Väisänen aikoinaan ja hälläkin oli tukena koko ajan rautainen ammattilainen Spede Pasanen….

Oma kommentti