Suomalaiskaunottaren ulkonäkömuutos: Laihtui, kävi kauneuskirurgilla ja vaihtoi tukkansa värin!

Hymyssä blogia pitävä Geronima on käväissyt pikkulahden takana kauneusoperaatiossa, jossa hänen nenänsä ja ylähuulensa välistä aluetta hoidettiin pistoshoidoin. Tulos on rypytön.

Nainen on myös laihtunut noudattamalla kasvispainotteista ruokavaliota.

Kaiken lisäksi hän on vaihtanut tyyliä. Blondit hiukset ovat nyt poissa ja tilalla mustatukkainen look.

Aiheesta kertoo kuvin Iltamakasiini – katso kuva.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Geronima

Kommentit

Mitä sukupuolirauhasia Geron kasvoista on poistettu? Onko Gero sittenkin urospuolinen ja sukurauhaset anatomisesti hyvin erikoisessa paikassa? Toimitus ottakoon selvää ja kertokoon lisää, tämähän olisi maailmansensaatio! Kupsu Kupiaisen kannattaisi oikolukea ihan ajatuksella myös otsikointi, vaikka kyseessä olisikin freudilainen lipsahdus…

Wikipedia-tietosanakirja:

Kastraatio eli kuohinta on leikkaus, jossa sukupuolirauhaset (tavallisesti miehen tai koiraseläimen kivekset) poistetaan tai tehdään muuten toimimattomiksi. Joskus kastraatiossa poistetaan myös penis. Kastraatio voidaan tehdä paitsi lisääntymiskyvyn poistamiseksi myös luonteen muuttamiseksi. Kastraatiota ei pidä sekoittaa sterilisaatioon, jossa poistetaan vain lisääntymiskyky.

Kastroidut eläimet

Kuohittu sonni on härkä, kuohittu pässi on oinas ja kuohittu ori ruuna. Koska kuohilailla on huomattavasti vähemmän testosteronia kuin muilla uroksilla, ne ovat yleensä paljon säyseämpiä kuin muut urokset. Tästä syystä kuohilaita on perinteisesti käytetty tehtäviin, joissa vaaditaan itsehillintää. Ruunia ja härkiä on voitu pitää peltotöissä ja vetojuhtina. Tyypillinen kuohittu kotieläin on koira.

Kröhöm, siis otsikko viittaa kaunottareen? Kuvassa näen vain kymmenen kiloa Tuksua laihemman samannäköisen laardipalleron(plussat siitä) joten jos näyttäisitte sen kaunottarenkin?

Uskoisin helposti tuosta tummatukkaisesta kuvasta, että oot yli 50vee eli hukkaan on menmneet operaatiot.

Et kai vain kuvittele pienessä päässäsi olevasi joku kaunis?

Oma kommentti