Suomalaislaulaja löysi uuden rakkaan

Villihevosia-hitillään tunnetuksi aikoinaan tullut Hanna Ekola koki puolisonsa kuoleman jälkeen, kymmenen vuotta sitten, vihaa. Hän koki myös kauhua ja katkeruutta. Nyt nämä tunteet ovat laantuneet eikä elämä enää pelota. Hanna suhtautuu elämään uteliaan iloisena rinnallaan uusi rakas.

Ensi vuonna Hanna täyttää 58 vuotta. Ajatus kulkee puolison luokse, sillä sen ikäisenä kymmenen vuotta vanhempi puoliso, Juha ”Lido” Salonen menehtyi.

Hannan piti ottaa lähes kaikki haltuun. Hän menetti rakkaan, mutta myös tärkeimmän työkumppaninsa. Hanna on Juhan kuoleman jälkeen ylittänyt monta ylitsepääsemättömältä tuntuvaa estettä.

-Se on tuonut valtavasti uskoa itseeni. Olen oppinut ajattelemaan, että tuostakin selvisin. Enää elämä ei pelota, suhtaudun vastoinkäymisiinkin tietyllä uteliaisuudella.

Jokin aika sitten Hanna löysi miehen, jonka kanssa synkkasi mukavasti. Alkoi varovainen seurustelu, joka on nyt kestänyt muutaman vuoden.

-Se että löytää uuden rakkauden ei tarkoita että aiempi rakkaus häviäisi. Rakkaus lisää rakkautta, Hanna toteaa Hymyn painetun lehden laajassa haastattelussa.

 

Lehden juttu ja kuvat: Reija Kokkola ja Kari Pekonen

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Hanna Ekola, Juha Salonen, Lido Salonen

Kommentit

Oma kommentti