Voice Of Finland

Voice-laulajan tili tyhjeni rahoista – hakkeri iski Facebook-sovelluksen kautta: ”Todella järkyttävää”

Voice of Finlandistakin tuttu laulajatar Anamaria Rusi koki kauhunsekaisia hetkiä, kun hän oli keskiviikkona kaupan kassalla maksamassa ruokaostoksiaan, eikä maksukorttia hyväksytty.

Hän tiesi tilillä olevan rahaa, mutta tarkistaessaan asiaa hän järkyttyi saldon ollessa nolla euroa. Tilitiedoista selvisi, että parin päivän aikana hänen tililtään oli lähtenyt yli 500 euroa pienissä erissä.

-Joku oli hakkeroinut Facebook-tilini ja sitä kautta päässyt käsiksi Facebook Adds -mainossovellukseen, jossa on ollut debit-korttini tiedot, järkyttynyt laulaja kertoo Hymylle.

Anamaria kertoo huomanneensa viime päivinä erikoista toimintaa sosiaalisen median sovelluksissaan, jotka ilmoittivat hänelle, että joku yrittää vaihtaa hänen Facebook-salasanaansa. Neitokainen päätti toimia ja vaihtaa itse pikaisesti salasanat, jonka jälkeen puhelimeen alkoi tulla epämääräisiä soittoja ulkomailta. Näihin nainen ei kuitenkaan vastannut.

-Kuoletin kaikki korttini ja marssin heti torstaiaamuna poliisin juttusille. Ikävää, että nyt tapahtuu tällaista, kun artistit elävät muutenkin vaikeita aikoja, kun korona vei keikkamme, Anamaria murehtii.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Anamaria Rusi, Facebook, hakkeri, raha, Voice Of Finland

Kommentit

Oma kommentti