Suomalaislaulajan ukki kuoli ennen hautajaisia!

Heidi KyröLaulaja Heidi Kyrö, kuten monet muutkin julkisuudesta tutut henkilöt, avautuvat tammikuun Hymyssä traagisimmasta sattumuksestaan.

Heidin oma muisto ajoittuu 90-luvun loppupuolelle, jolloin Jyväskylässä tapahtui suuri junaonnettomuus.

-Paras ystäväni ja serkkuni kuoli. Kun hänen hautajaisiaan vietettiin pari viikkoa myöhemmin, ei ukkimme tullutkaan laskemaan kukkaseppelettä. Kirkon ulko-ovella saimme kuulla, että ukki oli kuollut hetkeä ennen hautajaisten alkua kotonaan, Heidi muistelee Hymylle.

Omista kauhukokemuksistaan kertovat muiden muassa myös NRJ:n Anssi ja Jani Sievinen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jani Sievinen, NRJ, Anssi Honkanen, Heidi Kyrö

Kommentit

Luin otsikon kuoli ennen hautajaisia,,niin se yleensäkin on. Lehdessänne,,onko oikolukijaa tai eikö toimittajan oma järki pelaa kun lukee kirjoittamansa jutun. No ymmärrän kyllä ”kämmit” mutta…

Tää on samaa sarjaa kuin toisen lööppilehdistä otsikko viime viikoilta ”Haudattiin elävältä järkyttävällä tavalla”. Mikähän elävältähautaamistapa sitten ei olisi järkyttävä?

No hyvä sentäs että kuoli ennen ku haudattiin…
Vaan äkkiseltään tulis mieleen että mahtoiko kuolema olla järjestetty jos hautajaisetkin oli järjestetty ukin vielä eläessä..

Tää vaatis ny Kolumbon tutkintaa..

Ei jumalauta mitä väkeä. Maailman paras otsikko, joka ainakin mut toi lukeen tän jutun. Jos joku kuolee ennen hautajaisia, niin ihmetystähän se herättää, kun se on niin selvä asia.

Mutta nämä pölvästit täällä. Ei ihme että maailmassa on sotia, kun on näin v..un tyhmää sakkia.

Onnittelut otsikosta.

Yleensä sitä kuollaan ennen hautaamista ! Otsikon laatiminen ei aina ole helppoa…

Oma kommentti