Suomalaismanageri avioitui Kuubassa – tässä hääkuva!

Julkkismanageri Mika Kataja muistetaan muun muassa Tony Halmeen taustajoukoista, mutta myös siitä, että mies on ollut aviossa jo kaksi kertaa kuubalaisen naisen kanssa. Nyt mies viestittää Hymylle avioituneensa Santiago de Cubassa kolmannen, ja toivottavasti viimeisen kerran.

Katajan kaksi aiempaa liittoa päättyivät eri syistä. Ensimmäisen vaimon kanssa tehtiin lapsi, välit ovat edelleen hyvät ja vaimo asuu Suomessa. Toinen vaimoista oli olympia-aituri Anier Garcian ex-tyttöystävä. Hän ei viihtynyt Suomen pakkasissa.

Kun Kataja matkasi viime vuoden puolella Kuubaan, hän oli ollut sinkkuna jo pitemmän aikaa. Hän oli toki naisenhakureissulla, mutta rakkaus iski kuin leka. Hän oli ehtinyt kävellä majoituspaikastaan vain kadunkulmaan, kun katseet Danielan kanssa kohtasivat.

-Avioiduimme viime vuoden puolella. Parikymmentä vierasta oli, lähinnä vaimon sukua. Vaimo on lapseton, ainakin vielä, Kataja naurahtaa Hymylle.

Kun vaimo tulee Suomeen, hänen on tarkoitus aloittaa tanssijana.

-Joko yksinään tai jonkun artistin taustalla, Kataja toteaa.

Viime vuonna Hymyssä hän kiisti, että kyseessä olisi millään muotoa eroottisen tanssijan työ, vaikka strippareita Kataja työkseen myykin. Niin kuin toki myy muitakin artisteja. Esimerkiksi Sepi Kumpulaista.

-Tämä on kahdeksas kuubalainen naiseni, viisi tyttöystävää minulla on ollut vaimojen lisäksi. Vaimoni on siro ja kuuma kuubalainen, riidelleet emme ole vielä kertaakaan, Kataja hehkuttaa.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anier Garcia, Mika Kataja, Sepi Kumpulainen, Tony Halme

Kommentit

Oma kommentti