Suomalaismanageri: Kuulo katosi ampumavälikohtauksessa, vieressä tapettiin mies…

Tuija JärvinenHymyn bloggaajana tunnettu manageri Tuija Järvinen intoutuu kertomaan mykistäviä muistojaan järkytyttyään Porvoon ampumavälikohtauksesta.

Järvinen on itsekin joutunut keskelle ammuskelua sillä seurauksella, että sai pitkään kestäneen kuulovaurion. Kerran ulkomailla hän myös joutui todistamaan murhenäytelmää, kun kadulla tapettiin mies.

Asiat kertautuvat päässä varsinkin nyt, kun Järvistä itseään on uhkailtu, ja poliisi tutkii asiaa.

Lue tuolta Järvisen blogia:

https://hymy.fi/blogit/kohumanageri-tuija-jarvisen-blogi/blogi/mukana-ampumavalikohtauksessa-sain-kuulovaurion

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen

Kommentit

Retro Man kirjoitti:

”Pitkään kestänyt kuulovaurio selittäisi kyllä Lööppijulkkiksen…”

Ja tuon kammottavan taustalaulun, tai siis ”laulun”, jota voi kuunnella tuosta ylempänä olevasta linkistä. Hehkeä Tuikkumme pistää oikein reilusti nuotin vierestä menemään…

Pitkään kestänyt kuulovaurio selittäisi kyllä Lööppijulkkiksen…

ihanaa tarja väistit kuoleman lasivuoan kohdalla ja kananmunien kanssa ja nyt mcdonaldsin porvoon teurastuksessa! mutta liittyikö takiainen tähän ollenkaan? koska tulee janatuisen hittipiisi? mullon rario jo auki!

Olikos tämän sisko ja x-mies poliiseja, näin muistan hänen kertoneen.

http://www.youtube.com/watch?v=7pXGsHYk5xY paska biisi ja vielä surkeemmaksi biisin tekee tän yllä olevan muijan känniheiluminen tuolla taustalla…myötä häpeä on suuri ja silti tungetaan vaan naamaa lisää lehteen:)mitä teillä tukiaisilla ja järvisillä liikkuu korvien välissä????

saikohan se aivovamman ja maagiset manageri kyvytkin samassa rytäkässä?

voi ei! taas joku kuolemaan liittyvä tragedia. lopeta nyt noi kuolemat-sairaus-voivotukset.tiedetään sun olevan jo vanha, mutta yritähän jo vähän piristyä. milloin katkeaa hengitys, milloin kaveri ammutaan vierestä, milloin epäillään aidsia jne. kannattaa lopettaa seviinan kanssa lutraaminen, koska se vaan pahentaa tollasia fiiliksiä.kirjota seuraavaksi vaikka musiikista sellainen oikein laadukas juttu, eikä mitään muisteloita 30 vuotta sitten lavatansseista. maailmalla sun ikäset starat tosiaan huhkii ihan täyttä menoa. mene vaikka festareille saamaan vähän uusia virikkeitä. ja pliis..älä roiku niiden sun teinityttöjen kupeessa. sä olet niiden äiti etkä mikään kaveri.

Aikuinen nainen meikkaa kuin teini. Laita ”luomi” seuraavaksi keskellä nenää.

Oma kommentti