Suomalaismanageri: Mies, hanki ihana kuubalainen vaimo – tässä niksit!

Mika KatajaMuun muassa Tony Halmeen managerina tunnetuksi tullut Mika Kataja on paraikaa Kuubassa hankkimassa itselleen uutta vaimoa. Niistä hänellä on entuudestaankin kokemusta.

-Kuubalainen nainen on paras, Mika kertoo Hymylle. -Hänessä on paljon samaa kuin suomalaisessa naisessa, mutta ulkonäköä ei tietenkään voi verrata, Mika punnitsee.

Suomalaisille miehille riittää vaimonhakuniksiksi käytännössä se, että he vain varaavat matkan Kuubaan.

-Istut katukahvilaan ja vinkkaat kauniille naiselle, niin hän varmasti on kiinnostunut sinusta, Mika kertoo ilman sovinismin häivää ja kokemuksen äänellä.

Kyse on tietenkin suuresta elintasokuilusta eli siitä, että Kuuba on äärimmäisen köyhä maa. Kuukausipalkka huitelee 50 dollarin kupeessa. Naiset etsivät pakoa elintasostaan rikkaan ulkomaalaisen kautta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mika Kataja, Tony Halme

Kommentit

HUOMASIN,ETTÄ VAIMO LÖYTY,LUIN UUDEN HYMYN TÄNÄÄ!VOISKO HYMY JÄRJESTÄÄ LUKIJAMATKAN KUUBAAN MEILLE POIKAMIEHILLE!

aloittakaa suomalaisnaiset vaikka huolehtimalla omista pienistä lapsistanne,baari vie voiton,senkin juopot!

Kateellisten juoppojen,lihavien suomalaisnaisten panettelua tämä ulkolaisten upeiden naisten arvostelu!

Hah hah…kaksinaamaiset suomalaismimmit täällä taas nillittävät. Kyllä se miehen tilipussi vaan kummasti lisää karismaa tässäkin maassa. Monestiko muka olette nähneet BMWn kyydissä ruman naisen?

kuinka moni oikeastaan tietää Kuubasta yhtään mitään ja kuubalaisista,osaa espanjaa,jne.. Minä osaan,lapsellani hyvä äiti,olympiavoittajan ex toka vaimoni,mustanvyön taekwondo ja tuleva kuvankaunis lapseton nainen ia perhekin jo tuttu.Miten joku voi väittää,että muka´ostettuja..heh!MINKÄLAISTA PASKAELÄMÄÄ ITSE VIETÄTTE JA MISSÄ SEURASSA IA KESTÄÄKÖ ITSE KATSOA PEILIIN!Olen tosi onnellinen muuten nyt uuden suhteen vuoksi ja kirjoitan omalla nimellä,te arvostelevat pelkurit!

miksi nainen on aina mukamas hyvä,vaikka usein läski ja juoppo!lapsetkin ties missä…

Tubli Mika. Ootan juba pikisilmi kaunist naabrinaist;))

Mistä syystä ”suomiakat” hankkivat miehen Ruotsista, Iso-Britanniasta tai Saksasta kun taas suomiäijien maat ovat Venäjä/Viro, Thaimaa, Kuuba jne.

Lukekaapa tätä Suomalaiset naiset – etteköhän vaadi todellakin vähän liikaa mieheltä !! Ehei riitä miehen komeus -akan kyllä mukamas riittää.. Miehellä pitää olla sitten myös varallisuutta ja PALJON ja ne on kaikki laitettava pihistelemättä siihen ”suomiakkaan” tai tulee ero ja se sitten maksaa.. ja puolethan se sitten vie. Miksihän ei yhtään enää kiinnosta ! Ottaa ulkolaisen se osaa arvostaa suomimiestä.. onneksi vaihtoehtoja on..

Lukekaapa tätä Suomalaiset naiset – etteköhän vaadi todellakin vähän liikaa mieheltä !! Ehei riitä miehen komeus -akan kyllä mukamas riittää.. Miehellä pitää olla sitten myös varallisuutta ja PALJON ja ne on kaikki laitettava pihistelemättä siihen ”suomiakkaan” tai tulee ero ja se sitten maksaa.. ja puolethan se sitten vie. Miksihän ei yhtään enää kiinnosta ! Ottaa ulkolaisen se osaa arvostaa suomimiestä.. onneksi vaihtoehtoja on..

olen t-bagin kanssa samaa mieltä voin kokemuksella sanoa että sinne meni talot ja rahat onneksi on kauniita ulkomaalaisia naisia nam nam …

Samaa mieltä, ulkomaalainen nainen on miljoona kertaa parempi kuin suomalainen nainen. Suomalainen nainen haluaa katumaasturin, omakotitalon, mökin, purjeveneen, kelohonkamökin lapista, 2-3 ulkomaanmatkaa vuodessa. En ikinä enää tuhlaa omaa aikaa enkä elämää suomalaiseen naiseen ja kyse ei tosiaankaan ole siitä, etteikö saisi suomalaista naista..ei vaan pätkääkään kiinnosta.

Rellukkamahainen, persaukinen harvahammaskin voi ostaa Kuubasta muijan. Tämän on tehnyt mahdolliseksi Fidelin ihana sosialismi.

Ne hakee ketkä ei naista suomesta saa!! mut mitenhän ne tuliset kuubattaret on ennen tänne tuloa työkseen tehneet!!! SITÄPAITSI!! suometar on tulinen pedissä!! JOS VAAN MIES ON TAITAVA!!!!!! ei meitin tarvi esittää..ja rahan tai elannon takia mielyttää

Ei paha,lisää pyttyyn vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta vaihtoehdolta sillä onhan näitä toki nähty yhä useamman suomi naisen kainalossa niin miksei sitten myös suomi miehen väliäkö tuo kumpi kustantaa mkl. nyt kyse lainkaan rahasta vaan siitä niin suuresta (Rakkaudesta).

Tämmöiset ukonturjakkeet mieluusti hakevat itselleen kauniin ja edustavan vaimon Venäjältä tai Kuubasta. Rahahan siinä ratkaisee. Minä puolestani en tuollaiseen mikakatajaan päin katsoisi kahta kertaa. Ei taida itse olla sieltä hoikemmasta päästä. Ikääkin lienee vitosella tai kutosella alkava luku ja hampaatkin… Hyi.

Onneksi suomalaisessa miehessä silmä lepää. Se on huomaavainen ja kohtelias käytökseltään, mutta kestävä ja tulinen sängyssä.

Olen naimissa ulkomaalaisen naisen kanssa ja ennen tätä on kokemusta muutamista muistakin ulkomaalaisista naisista.

Olen täsmälleen samaa mieltä kuin ”Kokemuksen ääni”. Lisäisin vielä sellaisen kokemuksen että ulkomaalainen nainen on selvästi parempi äiti.

Seurustelen tällä hetkellä ulkolaisen naisen kanssa ja vaikka en nyt maksakkaan naisesta,niin olen kyllä samaa mieltä Mika Katajan kanssa siitä,että ulkolainen nainen on parempi kuin suomalainen nainen.Kokemukseni suomalaisesta naisesta on se,että he ovat Hemmoteltuja kiukkupusseja,joiden on saatava koko maailma heti huomenna ja kultapaperiin käärittynä,no way,helpomman ja paremman naisen saa kun hieman näkee vaivaa ja matkustaa hieman Suomea kauenmaksi.Ulkolainen nainen rakastaa syvemmin ja on paljon parempi sängyssä.

mitäs sääliä tässä nyt tarvitaan. jos ukko tyytyväinen, piruako se muille kuuluu

Kuubatar tietää miten mies pidetään onnellisena eikä tarvitse antaa paljon rahaakaan, alle 100€/kk ja kohtelee kuin kuningasta ja on kuuma sängyssä-

Suomalainen nainen ei maksa mitään. Mitä nyt omakotitalon, kartanovolvon, kesämökin ja pari etelänmatkaa vuodessa.

Jos haluaa OSTAA itselleen naisen niin… sääliksi käy. Mutta kukin tyylillään.

Oma kommentti