Suomalaismiljonääri rakensi oman lentokentän!

Marko MäkinenMarko Mäkinen on onnistunut korkkaamaan jenkkimarkkinat, sillä muovipulloon pakattu suomalainen luomuvodka tulee myyntiin keväällä ison rapakon takana. Mies osaa myös nauttia menestyksestään.

-Takana on laihojakin vuosia. Tein töitä muutaman tunnin yöunilla, Mäkinen kertoo Hymylle antamassaan haastattelussa.

44-vuotias mies perusti alkoholijuomatehtaan jo parikymppisenä jalasjärveläiselle tilalle. Hän aloitti sahdin ja vaarinkaljan valmistuksen Sahti-Mafia-nimisellä toiminimellä, joka myöhemmin on muuttunut kansainvälisemmäksi: Pramiaksi.

Mäkinen on ulospäin vaatimaton kuin mikä, mutta osaa mies tempaistakin. Lentämistä harrastava viinaparoni päätti raivata tehtaan takapihalta sen verran metsää, että sai rakennettua kiitoradan pienkoneelleen.

-Lennetään kesätorstaisin jonnekin kahville, miljonääri heittää.

Mäkisellä on kaksi konetta. Isompi on firman käytössä Eurooppaan suuntautuvilla työmatkoilla. Lue Mäkisen mielenkiintoinen haastattelu Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marko Mäkinen

Kommentit

Tarkoitat ilmiselvästi sitä perheetöntä lihavaa puotipuksua joka myy rihkamaansa keskellä mettää jossain pohjanmaan perukoilla?

köyhät lentää omalla..säästää kuluissa=) Itse lennän vain ja ainoastaan VIP-luokassa..ja syön 5 tähden ravintoloissa

Onneksi Pohjanmaalta löytyy fiksukin miljonääri! Tämä kaveri on oikeasti SYMPPIS jolla ei ole noussut kusi päähän. Ei sitten vähänvertaa!

Se toinen pohjanmaan miljonääri onkin täysin tämän kaverin vastakohta; juoppo ja sekopäinen örveltäjä joka selittelee töppäilyjään työkseen medialle ja poliisille vaikka sen sekopään juttuja kukaan täysjärkinen ei edes usko!

Oma kommentti