Suomalaismummo näyttää pissiksille närhen munat nettivideolla: ”Tuu ulos niin otetaan erä!”

Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä kiertänyt raju video, jossa suomalainen vanhempi naishenkilö kinastelee rajuun sävyyn arviolta 14-16-vuotiaiden nuorten neitien kanssa bussissa.

Ulkopuolisen kuvaamalla videolla minkkiturkkiin ja lierihattuun pukeutunut nainen on närkästynyt parille nuorelle tytölle ja he nimittelevät puolin toisin toisiaan.

Iäkäs nainen huutaa ”pissikselle” hankkineensa itse minkkiturkkinsa ja kehottaa tyttöjä ostamaan itselleen isommat tissit. Mitä ilmeisemmin kaikki osapuolet ovat hieman alkoholia nauttineita.

Kliimaksi videolla nähdään siinä vaiheessa, kun tytöt alkavat suunnitella naisen pieksemistä. Toinen neitokaisista toteaa, että ”otetaan erä pysäkillä”.

Mummo ei tästä pahastu vaan näyttää nyrkkiä, painaa pysähtymisnappia ja jää bussista. Hän kutsuu tyttöjä ulos matsaamaan.

Miten käy?

Pissikset jatkavat matkaa eivätkä uskaltaudu pysäkille.

Sosiaalisessa mediassa pyörivä video on saanut aikaan melkoista keskustelua nuorten käytöksestä, joskaan vanhempi nainenkaan ei käytöskukkasena loista. Sympatiat ovat silti hänen puolellaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: video

Kommentit

Oma kommentti