Suomalaismuusikko raiskauksesta vankeuteen: ”Olen ehdottomasti syytön – tämä on tuhonnut urani!”

Suomalainen reggaeartisti MEGA-Ertsi on tuomittu raiskauksesta kahdeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen. Hänen oikea nimensä on Eero-Lauri Aleksi Korhola.

Helsingin käräjäoikeuden tuomion mukaan Korhola raiskasi suomalaisnaisen Jamaikalla joitakin vuosia sitten.

Käräjäoikeus määräsi Korholan maksamaan uhrille yhteensä 15 000 euroa erilaisia korvauksia. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Artisti on kommentoinut asiaa Instassa:

– Minut on tuomittu syylliseksi oikeudessa tapahtumaan, johon olen ehdottomasti syytön. Saadakseni oikeutta olen pakotettu viemään asian hovioikeuteen, ja toivon, että totuus voittaa. Tämä on ollut elämäni raskain prosessi, joka on tuhonnut paitsi urani myös henkilökohtaisen elämäni, uskoni ihmisten rehellisyyteen ja oikeustajuun, Korhola toteaa.

– Toivon ettei kukaan syytön Suomessa joutuisi kokemaan samaa. Syyttömän joutuminen tuomiolle on oikeusjärjestelmän uskottavuuden kannalta vääryys, joka pitää korjata. Pyydän rauhaa tämän äärimmäisen raskaan asian käsittelyssä, kunnes asiaan saadaan hovioikeuden oikeudenmukainen päätös. Prosessin ollessa kesken poistun kaikista sosiaalisen median kanavista, jotta voin keskittyä asiaan sen vaatimalla vakavuudella.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Mega-Ertsi, raiskaus

Kommentit

Oma kommentti