Suomalaismuusikon viimeinen oljenkorsi: Hakeudun katkaisuun ja muutin Ouluun!

Hausmyllyn keulakuva ja yhtyeen ainut alkuperäisjäsen Hannu ”Enzo” Pulkkinen on laittanut kamppeensa kasaan ja jättänyt Jyväskylän.

Enzo kerkesi asustella Jyväskylässä melkein 20 vuotta. Alkoholiongelmien kanssa painiskeleva artisti hakee muutolla uutta suuntaa elämäänsä.

-Viinanhuuruinen elämä Jyväskylässä on ohi. Sanoin asuntoni irti ja muutin Ouluun. Kiertueen myötä olen ymmärtänyt kuinka sekasin elämäni on ollut monta vuotta. Nyt se on ohi, ja taistelua alkoholismia vastaan käyn askel kerrallaan. Mulla on Oulussa ystäviä jotka on näyttäneet mitä toisenlainen elämä voisi olla, Enzo sanoo.

Muusikko aikoo myös hakeutua katkaisuhoitoon mikäli omat voimat ei riitä selvään elämään. Vasta todettu paniikkihäiriö ja siihen aloitettu lääkitys auttaa selviämisessä.

Hausmylly aloitti keväällä vuoden loppuun saakka kestävän jäähyväiskiertueen, legendaarinen ysäribändi laittaa nuotit laatikkoon vuoden lopussa.

-Olen elämänmuutoksen myötä löytänyt uudelleen luovuuteni, ja uusia biisejä syntyy nopealla tahdilla. Tänä vuonna julkaistaan vielä ennen kiertueen päättymistä Hausmyllylle uusia biisejä. Tämä on minulle terapiaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Hausmylly, Enzo, Hannu Pulkkinen

Kommentit

Oma kommentti