Suomalaisnaisen ongelmille naureskeltiin – yksityislääkäri otti vakavasti ja löysi ”pommin”

Kolmekymppinen Irina on avautunut terveysmediassa kokemastaan pompottelusta. Hän sai ensimmäiset oudot ja mystiset oireensa jo vuonna 2011, mutta vasta muutaman vuoden jälkeen hänet otettiin vakavasti.

Kohtaukset olivat erikoisia. Hän sai kipuja eikä hän päässyt liikkumaan. Tunto oli mennyt jaloista ja hän joutui liikkumaan miehensä työntämänä pyörätuolissa.

Lääkärit laittoivat kuitenkin hänet vain kotiin. Magneettikuvia ei suostuttu ottamaan, koska ”ne olisivat niin kalliita”. Kun päästä ei löytynyt mitään fyysistä vaivaa, naista alettiin pitää jopa höyrähtäneenä. Muuan lääkäreistä jopa vihjaili tähän suuntaan.

Lopulta työterveyshuolto otti asian vakavasti. Naiselta löytyikin vakavia selkäongelmia ja nyt tutkitaan perinnöllisiä sairauksia.

Vasta yksityinen hoito otti naisen vakavasti. Tätä Irina sureekin.

-Tänä päivänä olen onnellinen siitä että pääsen vihdoinkin viiden vuoden sairaaloissa juoksemisen jälkeen oikeaan paikkaan hoitoon/tutkimuksiin. Odotan myös uudelleenkoulutuspäätöstä Kelasta ja toivon/uskon parempaan huomiseen ja siihen että asiat järjestyy.Toivon että kukaan ei ikinä joudu vastaavanlaiseen tilanteeseen, jossa hoidot/selvittelyt vaan jätetään kesken, ja potilas oman onnensa nojaan.

Lue koko Irinan tarina täältä

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: lääkäri, nainen, potilas, sairaus, terveys

Kommentit

Oma kommentti