Suomalaisrokkari osti ökykaaran – firmat 469 000 euroa tappiolla!

Lauri YlönenThe Rasmuksen ikiteini Lauri Ylönen kävi autokaupoilla ja osti huikean hybridimaasturin, Lexus RX450:n, joka kiihtyy massiivisesta koostaan huolimatta seitsemässä sekunnissa sataseen. Auton hinta on 104 000 euron kantturoissa.

Lauri teki ostoksensa, vaikka bisnekset ovatkin tappiolla mitä yrityksiin tulee. Rasmuksen kahden yrityksen tappio hipoo yhteensä 469 000 euroa!

Lue tarkemmin, mistä oikein on kysymys. Hymyn syyskuun numero kertoo!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Lauri Ylönen, The Rasmus

Kommentit

Kommentoija 5:

En tiedä nyt mikä sua vaivaa, kun sotket puurot ja vellit. Ehkäpä sinua vaivaa yleissivistyksen puute tai lukutaidottomuus. Jutussa sanotaan selvästi, että Rasmuksen firmat ovat tehneet tappioita, kyllä, juuri näin on asian laita.

Samassa jutussa (lehdessä) sanotaan myös, että Laurin ansiotulot ovat yli 600 000.

Voisitko sä jo vaikka nielaista itsesi?

Kommentoijalle numero 4.
The Rasmuksen laulaja ja keulakuva sai veronpalautuksia viime vuodelta yhteensä 34 525 euroa. Ansiotuloja miehelle kertyi 630 345 euroa ja pääomatuloja 10624 euroa.
Etpä taida itse tienata yhtä paljon?
Ps.Tilaa välillä pitkä aikaisesti jotain kunnon lehtiä

Kommentoijalle numero 2:

Olen lukenut jutun. Kyllä siinä toimittaja perusti tietonsa aivan kaupparekisteristä saatuihin viimeisiin tilinpäätöstietoihin, kuten tällaisissa talousaiheissa aina.

Sovitaan niin, että lakkaat heittelemästä ilmaan puolitotuuksiasi ja annat Hymyn toimittajien kirjoittaa juttunsa, he kun niitä osaavat tehdä.

PS. EN ole toimittaja vaan pitkäaikainen tilaaja.

Antaa kaverin vinguttaa Visaa niin kauan kuin on luottotiedot kunnossa. Ja korkeelta kun tipahtaa perustuloille, niin kyllä koskee….

Anna palaa vain Lare !

Upeeta, Lauri! Loisto valinta, kyllä laatuun kannattaa satsata. ja jos toimittaja viittis vähän tutkia niin huomais ettei Laurin firmat miinuksella ole. Kyllä on kumma kun Suomessa tuota öky sanaa viljellään. Jos nyt vaan sattuu olemaan miljonääri ja omat rahansa tienannut, ja aika monen toimeentulotuet maksamillaan verorahoilla kustantanut. Miksi perheellisen miljonäärin tulisi ajella samanlaisilla saastuttavilla romuilla kun köyhien ruikuttajien jotka eivät ole kouluttautuneet ja luoneet omaa tuottavaa uraa. Ei se raha pelkällä lottoamisella tule. Joillekin tuollaiset autot voivat olla keskiluokkaisia fantasioita joillekin taas normaali kulkupeli.

Ainoa missä tää jätkä on näyttänyt tyylitajua on PMMP paulan pokaaminen. Polttasit ne rahat jos ei mielikuvitus/tyyli riitä kuin itsestäänselviin nousukas autoihin. Miksei rahaa ikinä kerry sellasella kansan osalle joka tekis sillä jotain suurta? Miks ? Esim. mulle? Mutta ei kun Sukarit ja muut sokerit ostaa kalliita sirkushuveja, jiisus sentää. Missä on jätkä sun rok? Tai joo onhan toi jo ankeudessaan rok!! Aika keski-ikästä ja keskiluokkasia fantasioita.

Oma kommentti