Suomalaisrokkari saattaa päätyä vankilaan!

Olavi UusivirtaSuosikki-lehti kertoo, että suosikkirokkari Olavi Uusivirta ei ole vielä 27-vuotiaanakaan käynyt armeijaa. Muusikko avautui Pitkä Kuuma Kesä -ohjelmassa miettineensä myös totaalikieltäytymisen mahdollisuutta. Uusivirta ei siis menisi armeijaan, mutta ei myöskään siviilipalvelukseen.

Tämä tarkoittaa linnareissua. Pisimmillään vankilaan joutuisi 181 vuorokaudeksi eli puoleksi vuodeksi.

Olavin mielestä niin naisille kuin miehillekin pitäisi järjestää tasavertaisesti armeijakoulutusta. Hän ei vielä itse tiedä, miten aikoo inttivelvollisuutensa hoitaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: armeija, intti, Olavi Uusivirta

Kommentit

Olavi ilmeisesti lukeutuu naisiin. Intti on helppo homma ja saa paljon kavereita. Mut Olavi tosiaan, siellä joutuu olemaan ihan munasillaan kaikkien nähden. Meinaan, että ei homoilla hyvä juttu, kun voi alkaa stondaa.

Nyt nousi minun arvostus Olavia kohtaan, taitaa pojalla olla niitä palleja jotka 80 % suomalaismiehistä puuttu.

Asiaa Olavi! Liity tosimiesten joukkoon ja pidä oma pääsi. Sitä ei kovinkaan moni isin pikku inttipoika uskolla tehdä vaan menee ”armeijaa” veltostumaan.

Kannattaa poistua maasta pariksi-kolmeksi vuodeksi, jotta kohu laantuu. Lakihan sanoo, että 30 ikävuoden jälkeen velvollisuus raukeaa. Eli ei muuta kuin rahat kasaan ja maailmaa näkemään, ja voihan sitä vaikka oleilla Virossa jos haluaa kavereita tavata.

sanokaas kuinka monessa muussa maassa asevelvollisuus on pakollinen Suomen lisäksi? varsinkin kun miettii että millainen mahdollisuus tässä maassa on joutua sotaan jonkun kanssa? Kaikki valittaa veroista mutta voisi miettiä että kuinka monta miljardia menee jonkun tämmöisen nykyisin täysin turhan asian kanssa varsinkin kun ollaan euromaita? ottakaa se järki kädestä vihdoinki sinne päähänne. Jos armeija tekee miehen niin onko kovin miehistä tämmöinen että suostuu tommoseen kusetukseen? OMA JÄRJENKÄYTTÖ TEKEE MIEHEN!!!

Suomessa aiotaan ilmeisesti umpioitua asevelvollisuuden ulkomuseoksi. Oikeuslaitos päästää paatuneita murhamiehiä vapauteen tappamaan lisää, jotta saadaan vankiloihin tilaa aseistakieltäytyjille. Kyllä on todella järkevää politiikkaa. En tosin ymmärtänyt, mitä Olavi tarkoittaa sillä, että armeijakoulutusta pitäisi järjestää miehille ja naisille tasapuolisesti. Eiköhän parasta olisi vähentää palvelukseen otettavien miestenkin määrää, kun fakta on se, että seitsemäsosa nykyisestä reservistä riittäisi erinomaisesti maanpuolustuksen järjestämiseen. Mitenköhän vaikka Ruotsissa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa lainkaan tullaan toimeen, kun niissä ei ole asevelvollisuutta? Täällä kun se tuntuu olevan koko ihmisyyden ydin. Ai niin, ruotsalaiset ja ranskalaiset ainakin on homoja, kuten nämä puolustusvoimien tehokkaasti tyhmentämät nuijapäät aina vaahtoavat.

Hyvä Olavi!

….ja samaan aikaan suomalainen nainen on yhdessa vaativimmista polliisiakatemioista yhdysvalloissa voidakseen suojella ja palvella kansalaisia.

Nyt loppu minun arvostus Olavia kohtaan, ei taida olla niitä palleja mitkä olis terästä.

Sinne vaan harmaisiiin eikä mitään vastalauseita! Tosin nykyisin taitaa olla aika suffelia kun mammanpojat ei kestä yhtään ylimääräistä painetta vaan heti ollaan itkemään kotiin

Kaikkea pitää valtiolta saada ja heti, mutta ei olla itse valmiita antamaan mitään tai ei koeta olevan mitään velvollisuuksia isänmaata kohtaan. Mitä vätyksiä ja loisia nämä vässykät ovat!

Tulisi Olavi jo kaapista niin saattaisi sen jälkeen uskaltaa mennä inttiin. Nythän tuo kuvatus saisi sukkasaippuaa heti iltapesulla.

Kenenkään on turha ruikuttaa mitään tasa-arvosta ennenkuin tämä asia on hoidettu ja mitä puolustusvoimiin tulee hommaisivat asiallisen kaluston niin saattaisi olla edes vähän uskottavuutta. Valtio saisi päättää hommataanko kalusto vai lopetetaanko se kokonaan. Sissisotakin luokitellaan nykyään terrorismiksi ja miinat on kielletty #”@!!

Asiaa Olavi. Intti oli minulle ihan turha. Pelkkää paskanjauhantaa ja vitutuskäyrä huipussa.

Jättää nyt kansalaisvelvollisuus suorittamatta. Olkoon se sitten siviilipalvelus tai varusmiespalvelus. Aika säälittävää.

Olavi Heikkovirta, onko tyttöystävää? Teet sä sille mitään? Virkkaat pitsiä kalsarin puntiin?

Kaukana rokkarista. Mutta kohta tuo armeija on homoille vapaaehtoinen ja heteroille jatkossakin pakollinen. Olavi taitaa olla vain liian vanha homo säästyäkseen armeijalta.

haloo kuka käy intin? ei kukaan. hymyn toimittajatkaan ei käy inttiä!

mikä siitä homon tekee? armeija on ihan pelleilyä. vapaaehtoseksi pitäis saada

Rokkari? Missä? Olavi Pellevirta ei oo ees inttii jaksanu käydä.. ohhoh..

Oma kommentti