Suomalaissotilas kuoli Thaimaassa – ei pääse kotimultiin!

Per AnderssonSuomalainen muukalaislegioonalainen Per Andersson kuoli Thaimaassa jo viime keväänä, mutta vieläkään hän ei ole päässyt kotimaan multiin. Thaimaa ei luovuttanut vainajaa tuhkattavaksi hänen veljelleen, kun tämä kävi katsomassa miestä sikäläisellä ruumishuoneella. Asian hoitamiseksi on myös käytetty rahaa, mutta mitään ei ole tapahtunut seitsemään kuukauteen. Ulkoministeriökin on selvittänyt tapausta.

Per Andersson vietti Thaimaassa viimeiset kymmenen vuotta, mutta loppujen lopuksi pienelle saarelle kalastajakylään tiensä löytänyt mies asui maassa ilman asianmukaisia papereita. Tämä lienee hankaloittanut myös kuolemanjälkeisiä asioita.

Per ”Sahara” Andersson oli kuuluisa suomalainen muukalaislegioonalainen, joka toimi muun muassa Espanjan ja Ranskan riveissä. Lue mielenkiintoinen sotatarina Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: muukalaislegioona, Per Andersson

Kommentit

Kyökkiasianajajalle! Matkaile niin jotain tiedätkin etkä kysele TYHMIÄ.Taitaa olla nää kirjoittelijat pullamössönuarisoo.

Eipä näytä kirjoittelijoista kellän olevan mitään sanottavaa.Oma toivomus kannattaa kirjoittaa paperiin ja sukulaisille. Niin olisi tämäkin juttu jäänyt kirjoittamatta eikä tyhmiä kommentteja olis.

Eläinten ruuaksi vaan niinkuin toivomus häneltä kuului. Luulen että viranomaistkin hyväksyisivät vaikka mereen hautaamisen.

mut hyvä kirjan suosittelen luettavaksi, pakeni muun muassa saharaan, käveli ranskassa 400km, oli kuuluisan mike hoaren riveissä afrikassa, ja aina kaulaansa myöten kusessa.

Suomalainen ilman papereita Thaimaassa? Kuka suomalainen on ilman papereita? Onko tavallistakin? En enää ihmettelisi kun maailmanmeno on mitä se on. Mutta mitä tekee paperiton ihminen – ja siis miksi ei ole papereita? Onko rikollinen vain rikoksen uhri? Onko joku vienyt paperit ja mitä tuo joku nyt sitten häärää ja missä? Etsintäkuuluttakaa ja selvittäkää case!

daa UrpoOudolle!
Suomen laki..Miks pitää noudattaa suomen lakia jos asuu Ranskassa…

Joskus nuorena olin lukevinani että Suomen laki kieltää sotimisen muiden lipun alla.

Miks pitäs suomeen tuoda?? Piipusta pihalle ja tomut sille saarelle. Niin sitä moni siellä asuva farangi haluaa. Tuhkatkin sinne lämpöseen.

Mikä tuossa ukossa on suomalaista? Jääköön Thaimaaseen. Kuollut ei mitään kaipaa.

osannottoni ,on se kamalaa omaisille kun ei miestä saada takaisin kotiin sieltä ,päätin että pistän thaimaan poikottiin koska ovat noin idiootteja siellä ja tekevät kiusaa meille suomalaisille

Mitäs tuosta.Reissumies voi levätä ulkomaillakin.

Hänhän toivoi Sahara-kirjassaan että hänen ruumiinsa jätettäisiin eläinten ruoaksi ja näin olisi osa luonnonkiertokulkua.

Oma kommentti