Suomalaisten suosikkilaulaja selätti alkoholismin: Korkki kiinni!

Laulaja Charles Plogman myöntää, että elämä pyöri viinan ympärillä. Nyt se on taaksejäänyttä elämää.

Mies kertoo asiasta Hymyn printtilehden jutussa eli painetussa lehdessä.

Tanssikansan 2000-luvun suursuosikki, levylistojen kärjessä komeillut ja Iskelmä-Finlandialla vuonna 2009 palkittu Charles Plogman, 54, näyttää tänään terveeltä ja elinvoimaiselta mieheltä. Energinen tähti kaapii maata kotipihassaan Vaasan Mustasaaressa kuin kilpahevonen.

Artistin uusi levy Vedän elämän henkeen ilmestyy syksyllä ja levyltä on odotettavissa monta menevää hittiä, jotka Charles on itse säveltänyt.

Edessä on myös suuri konserttikiertue, jos korona ei sotke enää syksyn suunnitelmia. Syy miehen energisyyteen on jo seitsemän vuotta kestänyt raittius.

Plogman paljastaa Hymylle, että oli vaipumassa kovaa vauhtia syvälle alkoholismiin, mutta havahtui häpeästä ja sai voimia päästä kuiville.

– Korkki on ollut kiinni jo seitsemän vuotta. Elämä pyöri viinan ympärillä, kipakka Jallu oli parasta.

Keikkamatkat, majoitukset ja ajot suunniteltiin niin, että kostean illan ja yön jälkeen pystyi hyppäämään rattiin, Charles sanoo.

Hän myöntää tunnistaneensa itsessään kaikki alkoholismin piirteet.

– Juominen on jatkuvaa salailua, piilottelua, valehtelua ja pakoa todellisuudesta, aina oli syy ottaa. Oli stressiä, oli juhlaa, oli suosiota tai surua, aina oli jano. En kuunnellut bändin, perheen tai ystävien huomautuksia.

Lue juttu painetusta Hymystä.

Teksti:Hymyn toimitus, Juha Veli Jokinen
Avainsanat: alkoholi, alkoholismi, viina, Charles Plogman

Kommentit

Oma kommentti