Suomen Barbie-Ken tylyttää Rosanna Kuljun ja paljastaa myös julkkisten feikkikuplan

Kauneusleikkauksia julkisesti Barbie-Kenin ulkonäköä tavoitellakseen tehnyt reality-stara Joni Virtanen on kirjoittanut harvinaisen suorapuheisen blogipostauksen.

Postauksensa aluksi hän tylyttää Miss Helsinki -kisoja luotsaavaa Rosanna Kuljua ”kiusaamisesta”.

-En ymmärrä julkkismaailmaa, hirveän monet on liian pinnallisia sekä epävarmoja makuuni. Rosanna Kulju on oiva esimerkki. Ylimielinen kiusaaja, mies kirjoittaa.

Toisessa blogipostauksessa hän avaa asiaa enemmän:

-Palaan aiempaan blogiini, jossa mainitsin mm. Rosanna Kuljun. Millä meriiteillä hän edes on katsomatta mua päin? Saati puhuu mulle ikävään sävyyn? Hän ei ole mitään. Ei ainakaan tuolla paska asenteellaan. Hänellä on vähän kaikkien kanssa riitaa, mitä olen lukenut nyt mediasta sekä kuullut yhteisiltä tutuilta.

Lisäksi Virtanen väittää postauksessaan joidenkin suosittujen Instagram-henkilöiden ostavan seuraajia ja tykkäyksiä mainosyhteistyötä kalastellakseen. Näin Virtanen kirjoittaa:

-Suomalaiset somettajat huijaavat seuraajamäärillään. Tiedän monta hyvää esimerkkiä, mutta jos mainitsen nimiä loukkaan vaan jotakuta, enkä ryhdy moiseen.

-Minusta 100 tuhatta seuraajaa ei auta yhtään ketään firmaa, kun seuraajien keski-ikä on 7-12 vuotta. Tiedän, että monet kuuluisat suomalaiset artistit ovat ostaneet seuraajia ja tuottavat näin ollen halpatyövoimaa jossain päin maailmaa. Ihmisiä palkataan muutamilla senteillä huoneistoon, joissa ei ole ilmastointia. Siellä he näpyttelevät ”seuraa” ja ”tykkää” tilaajan kuville, jotta hän vaikuttaisi mahdollisimman suositulta. Paskaa sanon minä!

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: kiusaaminen, Rosanna Kulju, some, Joni Virtanen, seuraajat

Kommentit

”-hirveän monet on liian pinnallisia sekä epävarmoja makuuni.” sanoo henkilö joka haluaa näyttää barbie-nukelta. Huonolla menestyksellä.

Oma kommentti