Hymyn lukija

Suomen puistattavin talo löytyy Merikarvialta! Katso!

Hymyn lukija lähetti lehteemme kuvan talosta, jota hän kuvaa suorastaan puistattavaksi. Tästä tulee Tsernobyl mieleen, hän jatkaa.

-Satun asumaan tässä talossa ja vihaan tätä aika paljon, henkilö kertoo. -Eikö tälle voisi tehdä mitään. Elementtirakentaminen on jo sinänsä hirveää, mutta kun talo on niin kamalan likaisessa ja kuluneessa kunnossa, että se vaikuttaa jo ympäristöön epäedullisesti.

Kuvan kerrostalo sijaitsee Merikarvialla, Länsi-Suomessa.

Jos sinä tiedät mielestäsi vielä karmeamman asuintalon, niin postita kuva Hymyyn ja laita tunnukseksi: Karmein talo.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: karmea, talo

Kommentit

Aloituskuvaan liittyen. Kyseinen kerrostalo sijaitsee Merikarvian naapurikunassa, Siikaisissa eli ei Merikarvialla. Tunnistan ränsistyneet parvekkeet heti. Kyseisissä hökkeleissä on asuttu viimeksi 1990-luvun puolivälissä ja eräs romaniperhe vuosina 2011-2012 pummilla. Näitä kahta kerrostaloa ei voi purkaa koska kerrostalot omistaa jokin kiinalainen yritys, joka on mennyt konkurssiin. Joskus kävin toisen kerrostalon sisällä, kun alaovesta pääsi sisään ja koko talo oli umpi homeessa. Yhden asunnon ovi oli auki ja sieltä näkyi homehtunut sohva jossa oli linnunpesä. Surullinen nähtävyys lapsiperheiden asuinalueen kupeessa.

Siis mitä hittoa?, helppohan tuollainen on ratkaista. Jos asuu vuokralla niin muutta mieluisaan, jos omistusasunto niin taloyhtiön kokouksessa vaan kertoo että nyt laitetaan paikka saneeraukseen, artisti maksaa.
Ai niin, jos on vuokralla niin ei välttämättä ymmärrä että moiset toimet vaikuttaa sit suoraan siihen vuokran määrään, vaikka onhan se ihanaa ajatella sille fantsun vasemmistolaisesti että kaikkee pitää olla kunhan muut maksaa.

Oma kommentti