Suomen salaisesti rikkain mies: Näin tein omaisuuteni!

Gennadi TimtshenkoSuomen rikkain mies on – ehkä hivenen yllättäenkin – Gennadi Timtshenko, joka asuu nykyisin Sveitsissä. Hänellä on Suomen kansalaisuus, ja hän asui Espoossa perheineen yli kymmenen vuotta 90-luvulla. Salaperäinen miljardööri avautui kolme vuotta sitten omaisuudestaan sveitsiläiselle talouslehdelle Bilanille. Artikkelissa hän kertoi tienanneensa ”Neuvostoliiton muutoksilla”.

-Ne olivat niin dramaattisia politiikan, mutta myös talouden näkökulmasta. Siirryttäessä sosialismista kapitalismiin oli paljon mahdollisuuksia tehdä omaisuus. Me olimme onnekkaita, että olimme oikeassa paikassa oikeaan aikaan, hän kuvasi.

Pohatta on tehnyt rahansa öljybisneksellä. Talouslehti Forbes kertoi Timtshenkon omaisuuden olevan tätä nykyä jopa 9.1 miljardia dollaria. Lue miljardöörin elämästä kertova juttu kokonaisuudessaan Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Gennadi Timtshenko

Kommentit

Sitä nyt Venäjällä kannata asuakkaan, joku saattaa kateellisena olla sitä mieltä että puhalsit aikoinaan liikaa ja häkki heiluu.

Puhallus mikä puhallus. Ja tietysti kaikki kommentoijat täällä ovat kateellisia. Heh heh. Mutta jos ajatellaan kokonaisuutta, niin kyllä tuokin raha on jostain pois.

ei maksa edes veroja suomeen niinkun ei kimberly raikkonenkaan.

Oma kommentti