Suomen tunnetuin salarakas viettää salahäitä – katso kuva!

Povipommi Marika Fingerroos, 37,  muistetaan takavuosien salarakkaana, mutta tänään iltapäivällä kurvikas kaunotar sanoi ”tahdon” Ilmajoen kirkossa ja on nyt nimeltään Marika Tupila. Häät pidettiin julkisuudelta lähes kokonaan salassa, sillä niistä tiesivät ainoastaan lähimmät sukulaiset, ystävät ja tietenkin Hymy.

– Olen niin onnellinen, Marika kommentoi Hymylle tuoretta avioliittoaan.

Sulhanen on ammatiltaan juristi. Hän on tähän asti vältellyt julkisuutta. Aviopari poistui näyttävästi hevoskyydillä salaiselle juhlapaikalle. Hääjuhlia vietetään yksityisissä tiloissa Etelä-Pohjanmaalla ja luvassa on villiä menoa yöhön asti.

– Noin viikon kuluttua lähdemme häämatkalle, Marika toteaa Hymylle.

Marika nousi räjähdyksen lailla julkisuuteen vuonna 2004, jolloin uutisoitiin hänen salasuhteestaan kyläkauppias Vesa Keskisen kanssa. Nyt rinnalla on Marikan mukaan hänen elämänsä rakkaus, salaperäinen juristimies.Marika Fingerroos parempi netti2

Teksti: Mika Lahtonen
Avainsanat: häät, Marika Fingerroos, salarakas

Kommentit

Hah hah hah haa salahäät ja kuva lehdessä..Anna mun kaikki kestää mutta nämä hempukat on kaikki ihan samasta puusta . Julkisuuteen keinolla millä hyvänsä,myydään vaikka oma mummo jos se auttaa julkisuus kuvaa.. Ja se mitä tyrkytetään julkisuuteen harva se päivä on perspuoli tai tissit… Eiköhän koskaan ole tyhmä tunne??????

Oma kommentti