Kuvassa Eini ja Anamaria Rusi

Suomen Voice-kisaajasta maailman suurimman talenttikisan tuomariksi!

The Voice of Finlandissa ihastuttanutta laulajaa, Anamaria Rusia kosiskeltiin kisaamaan myös Nelosella huhtikuussa alkavaan All Together Now Suomi -kykykilpailuun.

All Together Now on yksi maailman uusimmista ja suosituimmista kykyjenetsintäformaateista, jossa kisaajat laulavat peräti satapäisen tuomariston edessä. Tuomaristo koostuu kunkin maan kotimaisista musiikki- ja viihdealan tähdistä.

-Minun osaltani kilpailut on kilpailtu. Nyt on aika keskittyä uran luomiseen ja tsempata uusia tulokkaita, Anamaria totesi.

Mutta mitä sitten tapahtuikaan! Tuotanto ehdotti häntä tuomaroimaan laulajia. Anamarialla on itse asiassa takanaan jo melkoisen pitkä ura laulajana ja bändisolistina, niin kotimaassaan Romaniassa kuin myös Suomessa.

-Enhän minä miettinyt hetkeäkään! All Together Now on ehdoton suosikkiohjelmani ja olen seurannut monien muiden maiden vastaavaa ohjelmaa. On hienoa päästä tsemppaamaan uusia kykyjä ja tavata suuria kotimaisia staroja, kuten Eini, Mira Luoti ja Pete Parkkonen, Anamaria toteaa Hymylle.

All Together Now Suomi alkaa huhtikuussa Nelosella ja tuomaristossa nähdään muun muassa Laura Voutilainen, Laura Närhi ja Irina. Ohjelman juontaa kansanedustajanakin kyntensä näyttänyt Jaana Pelkonen.

Ohjelma on kansainvälinen formaatti, jossa nähdään kaikkien aikojen isoin tuomaristo. Tuomaristossa on toden totta 100 jäsentä, jotka päättävät ohjelmaan osallistuvien laulajien kohtalosta. Tähän tuomaristoon, eli ”sataseen” kuuluu kotimaisia musiikkialan ammattilaisia; laulajia, räppäreitä, oopperadiivoja, säveltäjiä, musiikkituottajia ja iskelmätähtiä ja he edustavat musiikkigenrejä laidasta laitaan.

Ohjelmaan osallistuvat kilpailijat astuvat vuorotellen satasen eteen laulamaan, ja heillä on vain 90 sekuntia aikaa vakuuttaa kuulijat omalla esityksellään. Tällä kerralla tuomaristo ei äänestä vain nappia painamalla, vaan nousemalla seisomaan ja lähtemällä lauluun mukaan. Mitä useamman satasen jäsenen laulaja saa nousemaan ylös, sitä enemmän hän saa pisteitä ja pysyy todennäköisemmin kisassa mukana.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Anamaria Rusi, All together now

Kommentit

Oma kommentti